Vierailija

Löysin kivan kodin, jossa on hintaa 120 000 euroa. Talo ei kuitenkaan vielä ole valmis ja ilmoituksessa sanottiin, että vielä on mahdollista vaikuttaa sisustusmateriaaleihin. Onko tuo 120 000 euron hinta kuitenkin valmiista talosta?

Kommentit (3)

jos tulee konkurssi tai avioero kesken projektin. En ole kyllä koskaan nähnyt, sen sijaan näitä " valmistuu maaliskuussa 2006" -tyyppisiä ilmoituksia on paljon. Uudet asunnot myydään mahdollisimman hyvissä ajoin ennen valmistumista... En tiedä, millaiset maksuehdot ovat. Kuvittelisin, että ennakko pitää maksaa heti ja loput luovutushetkellä?

Mutta jos vaihdat materiaaleja (kalliimpiin), hinta tietysti nousee. Todennäköisesti on myös mahdollista valita tuohon hintaan muutamasta vaihtoehdosta.Hinnassa voi olla merkitty erikseen myyntihinta ja velaton hinta, jossa velaton hinta sisältää myös ko. asunnon osuuden taloyhtiön ottamasta lainasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä ilmoituksessa oli myyntihinta ja velaton hinta samat. Mietin vielä, että olisiko mahdollista ostaa talo keskeneräisenä, mutta ilmeisesti se on aika harvinaista?T:ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat