Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Siis apua, meidän poika ( 1v 4kk) tuntuu nyt väsäävän noita yläkulmahampaita ja korvatulehduskin oli. Kuuri loppuu just tänään. Yöt on kuitenkin yhä pelkkää kitinää, ollut jo 3 viikkoa. Voiko johtua siitä, ettei toi korva-antibiootti tehoa vai johtuuko noista tulevista hampaista ? Kovasti poika myös ainakin aamuisin narskuttaa hampaitaan. Muutaman yönä annoin panadolia kahden maissa, että saisi edes vähän nukuttua, mutta kun mies on sitä mieltä, ettei ole mitään järkeä antaa särkylääkettä kun ei poika ole kipeä. No, taistele nyt siinä sitten vastaan. Eihän se voi tietää, sattuuko poikaa johonkin vai ei. Siis, johtuukohan hampaista vai pitäiskö mennä uudestaan lääkäriin korvista ??

Kommentit (6)

En nyt muista kuinka kauan meillä kesti mutta ainakin niin pitkään että jo hermostuin. Ja nimenomaan noitten yläkulmahampaitten kanssa. Kitinä jatkui vielä senkin jälkeen kun hampaista oli tullut pikkiriikkinen piikki esille, vasta sitten kun hammas oli kunnolla näkyvissä alkoi helpottaa. Mutta varmaan n. kuukauden yhteensä itki yläkulmahampaitaan, kaikki muut hampaat (toiset poskihampaat vielä puuttuvat) ovat olleet helpommat joskaan yksikään ei helppo. Poskihampaat ja kulmahampaat puhkeavat todella hitaasti...-minskuliina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No ei sentään! Silloin ei kyllä toden totta naurattanut!

Meillä tyttö (nyt 2 v) on tehnyt kaikki hampaansa hitaasti ja kovan kivun kanssa. Ekat hampaat (4 kpl yhtäaikaa) tulivat vasta 9 kkikäisenä. Viime kesänä (tyttö silloin siis 1½v) hän teki 6 VIIKKOA takahampaitaan, niin tietty kaikki 4 yhtäaikaa taasen.

Ja huutoa riitti yöllä juu.. hoh hoijaa.. toki meidän neiti on huudellut lähes koko elämänsä, allergikko kun on. Mutta sitten vielä nämä hammaskivut päälle.

Annoin aika usein hänelle särkylääkettä, toki koko 6 viikkoa ei voi lääkkeitä syöttää, mutta välillä että edes joskus saisi nukuttua muutaman pidemmän pätkän. Paras lääke meillä hammaskipuun oli Burana (saa suppona tai tbl). Suosittelen, sanoi miehesi mitä tahansa..VOIMIA!

Meillä kaksoset tekivät kulmahampaita ylhäälle ja alhaalle vuoron perään. Kitinän alusta kitinän loppuun meni puolitoista kuukautta. Kulmahampaat olivat heillä kaikista hankalimmat hampaat (esikoisella taas kulmahampaista en huomannut mitään oireita). Kipu oli päivälläkin niin kova toisella pojista, että luulin ensin, että kyseessä on korvatulehdus. Särkylääkettä annoin tarpeen mukaan.

ja poika vähä yli vuoden. Kiukuttelu ollut nyt 4 viikkoa yötä-päivä. Välillä on kyllä naurukin mutta. Kävin varmuudeksi tarkistamassa korvat. Ei mitään. Toivottavasti ne hampaat sieltä nyt tulee

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat