Vierailija

Kommentit (5)

ja pidän ehdottomasti parempina ReimaTecejä. Eivät niin tönkköjä kuin peuhurit, lapsen helpompi liikkua. ReimaTecit pitävät kosteutta (märkää) ja tuulta ja ovat villahaalarin kanssa vähintään yhtä lämpimät kuin peuhurit. Ja ne kurahousutkin menee tarvittaessa paremmin ReimaTecien päälle kuin peuhurin.

Reimatec on ihanan kevyt ja pitää tosiaan kosteuden täysin. Peuhari on kuitenkin lämpimämpi ja HUOMATTAVASTI kestävämpi. Reimatecin polvet olivat kuluneen näköiset jo kuukauden käytön jälkeen, Peuhari ei muutu miksikään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Peuhurin kangas kestää paremmin konttausleikit, peuhurikin on kosteutta hylkivä, joten ei heti kastu, peuhurin kanssa " voi" käyttää kurahousuja (jotka nykyisin mukavia). Reimatecin kanssa ei suositella..Reimatec menee helposti rikki esim. pulkkamäessä. Lämmin kyllä on " ohuudesta" huolimatta. Eikä myöskään ole ns. muovipussi, jossa lapsella hirveä hiki. Mielestäni kuitenkin yliarvostettu tämä reimatec.T: molempia pukuja kolmella lapsella käyttänyt

ts. nollakelille. Peuhari taas on selkeästi pakkashaalari.Mieti, kumpaa tarvitset enemmän. Peuharin päälle voi pukea kurahousut ja Reimatecin alle villahaalarin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat