Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

joudutaan pitämään taukoa melkein kaksi vuorokautta yhdyntöjen välissä, kun hedelmälliset päivät ovat juuri tällä viikolla.Maanantaina oli pää kipeä (=munasolun irtoaminen, toivottavasti) ja ke aamuna aikaisin yhdyntä. Nyt seuraavan kerran mahdollista tänään illalla. Mitä arvelette raskaaksi tulon mahdollisuuksista? Kiitos kaikille vastauksista, tämä on tärkeä asia meille :-)!!

Kommentit (6)

irtosi munasolu sitten ma tai ei, niin ei pitäisi jäädä ainakaan yrityksestä kiinni...Varmaahan ei sitten ole kuin epävarmuus! Että sormia ristiin :)

Niin ei noista keskiviikon jälkeisistä kerroista taida olla mitään apua, munasolu on jo mennyttä kalua. Koskas oli edellinen kerta ennen ovista? Jos siitä on kovin kauan, mahikset ovat pienenpuoleiset... Mutta voihan olla, että munasolu irtosikin vasta tänään - kannattaa siis kokeilla ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja laskurin mukaan se hedelmällisin päivä olisi juuri keskiviikko, kun ottaa huomioon edelliset kuukautiset ja kierron pituus. Sen takia tässä stressataan... Maanantaina vaan oli niin kova pääkipu että ajattelin sen johtuvan munasolusta. kommentteja, pliis!

ap

Munasolu on hedelmöityskykyinen vain vuorokauden. Olitteko ennen ovista vällyjen välissä? Siittiöthän voi elää vaikka viikon, eli jos olette olleet ennen ovulaatiota yhdynnässä, niin todennäköisempäää on siitä tulla raskaaksi.

joka päivä ke aamuun saakka ja se kahden vuorokauden tauko tulee siitä, kun seuraavan kerran vuodaan puuhastella vasta tänään myöhään illalla. Mutta joka päivittäin ollaan muuten puuhasteltu lauantaista lähtien.. ehkä tässä on viela mahiksia...t:ap

Siittiöt tosiaan elävät useamman vuorokauden, joten ei hätiä mitiä. Tytön saaminenhan on todennäköisempää, jos punkkaa ei ole heilutettu ihan joka päivä ;)...mutta älä silti masennu, jos kuukautiset alkavat ajallaan. Kyllä se harjoitteleminenkin on ihan mukiinmenevää touhua!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat