Vierailija

Monen kuulee sanovan, " meillä sitä kesti vain kolme päivää, sitten kaikki lähti menemään hyvin" . Tyttö 1v 9kk on tähän asti imenyt tuttia päikkäreillä ja yöunilla, jouluaattona aloitimme vierotuksen ja siksi tuota termiä voi meidän kohdalla kutsuakin! Eka yö meni hyvin, sitten niin, että päiväunille nikahtaminen venyy liian pitkälle iltapäivään ja sitten kierre:Yöunille liian myöhään.Virkeänä tyttö vain sängystä hyppää ja kävelee miedän huoneeseen ja kun lopulta nukahtaa, tulee vielä sittenkin 2-3 yöheräämistä, täyttä itkua, välillä rauhoittuu nopeammin, välillä vain syliin ja menee puoli tuntia. Sinnikkäästi kai tässä on edettävä kun on aloittanut, muutoin tämä sama lie edessä sitten kun on. Hoitoaamut kunhan taas alkaa 2.1. ja on noustava ennen puolta seitentä, onhan se jotakin se. Tiedän, että minun olisi saatava tyttö päikkäreille puolilta päivin (kuten hoitopäivinä menee hyvin, silloin vielä tosin tutin kanssa) ja illalla sitten nukkumaan puoli yhdeksältä. Mutta tämäpä ei näytä olevan kuin helposti sanottu ilman tuttia. On luettu ja tehty iltarutiinit samalla tavalla kuin aiemminkin, samoin ennen päikkäreitä olevat syönnit, potatukset, lukemiset. Olisi mukava kuulla muiden helppoja ja vaikeita tutista vierotuskokemuksia!

Kommentit (4)

vinkuivat tuttia mutta kun annoin niille katkaistut tutit suuhun niin eivät sen jälkeen enää halunneet sitä.sanoin että heitetäänkö huono tutti roskiin ja vastaus oli " heitetään vaan" ja sen jälkeen eivät tuttia enää ikinä kyselleet.

Teillä on onnistunut hyvin! Aloitin tämän ketjun, me yritettiin siis nyt sillä tavalla, että pukille tyttö itse antoi tutit ja sanoi: Pukki saa viedä. Mutta toisena päivänä tämä homma ei ollutkaan hyvä eikä kolmantena eikä neljäntenä kun on pitänyt alkaa päiväunille tai yöunille. Uninalle on ollut vauvasta asti ja sen tosi tärkeä, mutta yöitkut ja nukahtaminen on vaikeata nyt ilamn tuttia. Jspa ne tästä helpottuisi vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

... saman ikäine poika ja syö tuttia nukahtaessaan päiväunille ja yöunille. tutin tarve on viime aikoina mielestäni vähentynyt, mutta siitä huolimatta odotan kauhulla aikaa, kun aletaan vierottamaan. nyt ei oo voimavaroja siihen, kun poika muutenkin herää monta kertaa yössä ja nukkuu muutenkin huonosti.voi olla tutin syytäkin eli ei heräisi etsimään tuttia. siitä huolimatta tää tutin käyttö tuntuu meillä toistaiseksi helpommalta, koska poika useimmiten nukahtaa kun tutti löytyy.tsemiä teille!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat