Vierailija

Mitkä lautapelit ja muut pelit esim. muistipelit ovat lapsenne suosikkeja? Mistä peleistä lapsi ei ole pitänyt? Minkä ikäinen lapsi on?

Kommentit (4)

Kaikkien hankittujen pelien nappulat, kortit tms. osat häviävät yleensä heti pelin käyttöönoton jälkeen. Ensimmäistä pelikertaa nimittää riitely, hosuminen, kärsimättömyys, häiritseminen, töniminen, etuilu.

Kun aikuinen yrittää selvittää pelin sääntöjä, kukaan ei kuuntele, mutta pettymys on raju, jos peli ei suju ja voittoa ei tule. Toista pelikertaa ei yleensä tule.

Pelien pakkaukset hajoavat lattialla ajelehtiessaan, niitä käytetään myös muihin leikkeihin. Pelilaudat ja mahdolliset muoviosat halkeavat, alussa mainittujen lisäksi.

Itse en jaksa pelaamiseen liittyvää ainaista riitelyä, joten emme oikeastaan pelaa mitään koskaan.

Tänäkin jouluna lapsemme saivat jokainen omaan ikävaiheeseensa sopivan pelin lahjaksi ystävältämme, joka on yhden lapsen äiti ja ammatiltaan erityisopettaja. En tiedä, pystynkö koskaan kertomaan hänelle totuutta perheemme " pelityyleistä" .Olen surullinen tämän aiheen vuoksi, ja siksi vastasin tähän kyselyyn, vaikka vastaukseni on ihan muuta kuin mitä ap arvatenkin hakee. Mielestäni kuvaukseni kertoo paljon myös perheemme henkisestä pahoinvoinnista ja vanhempien liiallisesta väsymyksestä, jota on jatkunut jo kauan.Lapsemme ovat 2-, 5- ja 6-vuotiaat.

Meillä 3-vuotias pelaa:

- Kimbleä

- Afrikan tähteä (sovelletuin säännöin :)

- Chocoa (sai joululahjaksi, tosi helppo ja ihan kiva pienellekin)

- Pitch Car Miniä isänsä kanssa (näppisautopeli)

- muistipelit

- eläinlotto

- Cargassonnessa asettelee laattoja mielellään, ei tietenkään ymmärrä vielä peliä kokonaisuudessaanTykkää kovasti pelailla ja meillä pelataankin paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kummitusportaat on nyt pop: saivat jouluna ja tykkäävät kovasti.maatilakierros myös hyvä

kaninloikka myös

afrikantähti 5v:n lemppari myös

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat