Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hän on siis 18-vuotias tyttö, jolla on jo 2 lasta. Hän eroaa koko ajan miehestään, (mies on muutaman kerran käynyt kimppuun eikä välitä, tyttö uhkaa jättää, mies on kunnolla pari päivää, sitten huitelee taas ja tulee saamaan kaiken anteeksi) eilen piti olla se " lopullinen" eli mies antoi avaimet ja sopivat että mirs muuttaa pois. Tosin kävi, mies (tai oikeastaan poika, ikää 22-vuotta) pyysi saada tulla illalla sinne, että saa laittaa lapset nukkumaan, sinne jäi, ja taas kaikki alkaa alusta. Tytöllä on nyt jo todella paljon lapset hoidossa, koska tappelevat niin paljon ja lapset viedään yleensä silloin. Pelkään että tämä tyttö väsyy, eikä jaksakkaan enää pyörittää arkea lasten kanssa. =( Mikä avuksi? Lapsia en tarjoudu ottamaan meille hoitoon, onko jotain muuta jolla voi " auttaa" ?

Kommentit (24)

häntä seurataan. Kerrotte hänelle esim. lyömättömästä linjasta. Onko teidän kaupungissa pelastakaa lapsia tai kunta järjestää ' perheopetusta' tai miksi sitä sanotaan? Tartteisko perhe tukiperhettä? juttele äidin kanssa ottakaa yhteyttä neuvolaan.

Eikä kaikki ole niin vahvoja että kykenis olemaan kova ja viskaamaan ukon pihalle. Varsinkin kun on kaksi lasta ja rakastaa edelleen miestä.Oon itse ollut vähän samantyyppisessä tilanteessa ja voin sanoa että en olisi ikinä miehestäni sellaista uskonut. Ne piirteet tulivat esille vuosien yhdessäolon jälkeen. Pari vuotta meni niin että välillä oltiin yhdessä ja välillä ei. Kuulin juoruja miehestäni ja elin kauheassa epätietoisuudessa..uuvuin tosi pahasti. Vasta sitten hiljalleen helpotti kun suhde loppui kokonaan.Kannattaa kaikin keinoin yrittää tukea naista..ja tietysti senkin voisi sanoa että sitten se olo helpottaa kun pääsee miehestä eroon ja voi jatkaa omaa elämäänsä. Aikansa tekee kipeää, mutta sitten helpottaa.

Mutta ei pidä mennä sanomaan kenellekkään että " viskaa se ukko pihalle" vaan kuunnella sitä miltä se toisesta tuntuu. Jos siis on niin läheiset välit että asiasta voidaan keskustella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olivat eilen itse jo muuttamassa johonkin, mutta toisin kävi. Tämä vanhempi kyllä kaipaa isäänsä, aina kun isä poistuu ja minun omasta mielestäni (kenenkään ei tarvitse loukkaantua, on minun mieleipide) 6kk on todella pitkä aika, myös pienemmälle koska on puolen vuoden päästä n.1-vuotias, jolloin kyllä myös ymmärtää jotain. Voinhan tuota väliaikaa ehdottaa, saa nähdä miten se onnistuisi.ap

Sitten ehkä sosiaalipuolelta voi saada apua. Mutta äidin pitää olla ensin ihan loppu, ennaltaehkäisevää apua ei tipu. Ei ainakaan Helsingissä.

jota kukaan ei olisi voinut uskoa. Eli on kyllä ollut tämä isäkin joskus hyvä mies naiselle ja isä lapselle. Joskus on ollut kausiakun miestä ei huvita tulla kotiin eded lasten takia, en tiedä miksi. =(

Ja kyllä, jokainen sanokoon oman mielipiteensä, mutta todella nuo jälkiviisastelut ei auta.ap

En IKINÄ katselis tuommoista äijää. Mutta, mitä voit tehdä... puhu hänen kanssaan asiasta ja sano, että sille on tosissaan tehtävä jotain?Vierailija:

Lainaus:

No tämä tyttö on kyllä kypsä ja hyv..

ainoa on että pelkään jaksamisen loppuvan. Saako tuossa tilanteessa kodinhoitajaa tms?ap
" mies muuttui toisen lapsen raskauden aikana,

jota kukaan ei olisi voinut uskoa. Eli on kyllä ollut tämä isäkin joskus hyvä mies naiselle ja isä lapselle. Joskus on ollut kausiakun miestä ei huvita tulla kotiin eded lasten takia, en tiedä miksi. =( "

puhua siitä, kuinka lapsille olisi tärkeää turvallinen kasvuympäristö ja kuinka tuollainen koti vaikuttaa heihin. Yritä saada ystävällesi tuntuma siitä, että vaikka tuntisi yhä tunteita miestä kohtaan, ei tuommoista pidä suvaita. Rauhoittaa se koti ja niin pois päin. Jospa vaikka tekisi niin, että ei 6kk aikana tapaa miestä lainkaan, lapsetkin varmaan niin pieniä, etteivät isän poissaoloa huomaa. Antaa miehen sen ajan parantaa tapojaan, hankkia hyvä työpaikka yms osoittaa olevansa naisen arvoinen. Jos ei muuta tapojaan puolen vuoden aikana, kenties nainenkin herää tajuamaan ettei mies muutu ja osaa siirtyä elämässään eteenpäin.

lapset tietenkin tavata isäänsä, mutta ei kotona. Ettei voisi jäädä yöksi tms. Onhan näitä, pulkkamäkeen mennä tai avoimeen päiväkotiin tai jonnekin missä voisi olla neutraalissa paikassa ja tavata lapsiaan, mutta ilman sitä, että voisi taas luikerrella naisen sänkyyn tms.

eli kolme riskiä miestä hyppää autoon. Ottaa pimeässä illassa tämän klopin auton kyytiin ja näyttää miten pipi tulee, kun toista lyö.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat