Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

äsken postissa. Olin ihan varma, että nyt jo 3,5 vuotias tyttömme sai silloin aikanaan oikeaa rokotetta, mutta kirjeessä luki, että tyttö sai lumerokotetta. No, eipä sen väliä, eipä olla sairasteltu. Kylläpä vastauksissa kestikin. Onko tietoa onko tällä hetkellä jokin tutkimus menossa....olisi taas vauva nimittäin=)

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meilläkin tuli postissa tänään rota-viirus tulokset ja kaikki oli oikeet meillä ja tyttöni on nyt jo 4v 6kk...iloinen uutinen taas pitkään aikaa

Meillä esikoinen oli tuossa tutkimuksessa mukana vauvana ollessaan eli vajaa 3-vuotta sitten. Tässä pari kuukautta sitten tuli kirje, että oli saanut oikeaa rokotetta.Meidän kuopus on nyt reilun 1-v eikä enää päässyt tutkimukseen mukaan.

kirje, jossa kerrottiin, että 3 v 5 kk ikäinen poikamme sai oikeaa rokotetta.Kun kuopus (nyt 1 v 10 kk) oli vauva, kysyin olisiko mahdollista hänenkin päästä mukaan tutkimukseen, niin vastaus oli ei.Kirjeessä oli maininta, että lopettivat Suomessa tutkimuksen tekemisen, ja jatkavat sitä muualla.

Apteekeista roketetta tulee saamaan jossakin vaiheessa, mutta vielä ei ollut selkoa siitä, tuleeko tuo rokote tulemaan neuvolan rokoteohjelmaan.Vauvaa yritellään, joten jospa sitten joskus aikanaan hän saisi neuvolan kautta ko. rokotteen :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat