Vierailija

Niin, tämä ikuisuuskysymys!!! Kerro ja perustele, missä Suomen kaupungissa te olette löytäneet ONNEN:) Miksi? Mikä siihen on vaikuttanut? Työ, läheiset, oletteko saaneet helposti ystäviä siellä? Missä omat lapsuudenystävänne menevät nyt?Meillä tilanne että olemme kotoisin maalta. Itse olen asunut Helsingissä useamman vuoden, ja tykkäsin kyllä vilkkaasta kaupungista. Silti oli koko ajan kaipuu pois sieltä, koska siellä ei ollut yhtään sukulaisia.Sitten muutimme kotiseudulle Pohjanmaalle. Siellä viihdyimme noin 35 000 asukkaan kaupungissa, mutta tuntui, ettei mistään hinnasta takaisin omalle pienelle entiselle kotipaikalle, johon moni lapsuudenystävä on perustanut perheen...eihän siellä ole töitäkään.Nyt asumme Lapissa ja taas on sellainen olo, että mistä, mihin, missä ois hyvä.. TämäKIN on kiva paikka asua, asuminen kohtuuhintaista jne, mutta kaipaisin jo sitä paikkaa mihin voisi asettua ja alkaa perustamaan perhettä. KOKEMUKSIA!

Kommentit (3)

Helsinki kiinnostaisi ja uskon että saisimme ystäviäkin mutta hirveät asuntolainat pelottavat? Jos pystyt, niin kerro asuntomuoto/koko/hinta?Kiittäen ap

Vielä 10 vuotta sitten ajattelin, että sinne jään loppuiäkseni. Sitten tuli mies, vei jalat alta ja mukanaan n.25 000 asukkaan kaupunkiin. Sinne en koskaan tuntenut kotiutuvani, tuntui että se oli vielä " sisäsiitoisempi" kuin se pikkukylä mistä lähdin. Nyt työ toi meidät Helsinkiin, enkä varmasti muuta täältä koskaan pois. Täällä on kaikki palvelut lähellä, julkinen liikenne toimii, lapsella on harrastusmahdollisuuksia ja meillä töitä. Mitään edellä mainituista ei ollut varsinkaan siellä pikkukylässä. Täällä on hyvä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat