Vierailija

Katselin tuossa menneen vuoden tilejä ja tulin siihen tulokseen, että meillä alkaa tammikuun alusta säästökuuri. Olemme tuhlailleet viime vuonna ihan hulvattomasti. Tulot nousivat jonkin verran mutta menot vielä enemmän.Päätin siis näin:- ei uusia vaatteita paitsi jos niitä todella tarvitaan

- ruoka Lidlistä

- ei alkoholia tai karkkia

- ruoka kotona, ei kahviloita tai ravintoloita

- en osta kirjojaJos pystyn noudattamaan näitä ohjeita edes kohtuullisesti, niin meidän perhe lähtee syksyllä matkalle!

Kommentit (8)

-karkkia vain karkkipäivänä (myös aikusille)

-ei ylimääräisiä leluja, ei edes halpoja pikkutavaroita

-ei iltapäivälehtiä eikä muitakaan roskalehtiä

päätin etten osta tuppereita, karkkia enkä joka kissanristiäisiin jotain. Oon ollu sellanen, että aina jotain tarjous juttuja tarttuu mukaan jotka sit jää kaapin perukoille.Nyt se loppuu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

päätin etten enää huuda huuto.netistä niin paljoa! ja tosiaan en osta minäkään enää tuppereita vaan myyn entiset tarpeettomat pois! =D

kun ei vain mene kauppaan niin ei rahaakaan kulu ;)Yksinkertaista, mutta toimii! Että kauppaan mennään vasta sitten kun on ihan pakko.

Ja lehtien irtonumerot pois. Tää av-palsta saa riittää =)

Minusta tuntuu, että ruokamenomme ovat pienentyneet, koska ostamme nykyään peruselintarvikkeet Cassasta, jossa on paljon edullisia Euroshopper-tuotteita. Niistä ei kerry plussapisteitä, joten en enää pysty seuraamaan, paljonko rahaa kannetaan kauppaan.Parhaiten varmaan pystyy säätämään siinä, että miettii aina jokaisen hankinnan kohdalla, onko se EHDOTTOMAN VÄLTTÄMÄTÖN ja jättää vähemmän tarpeelliset tavarat yksinkertaisesti ostamatta. Itselläni ainakin on taipumus esim. alennusmyynneissä sortua kaikenmaailman heräteostoksiin, jotka eivät todellisuudessa ole mitään säästöä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat