Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (8)

Poikien huone on sinistä ja kirkaan oranssia. Kalusteet tummaa puuta. tytön huone kirkkaan punaista ja valkoista , kalusteet valkoista.

Makuuhuone Yksi seinä voimakas kukkakuvio ja loput hillitty/lämmin kullankeltainen, kankaat voimakkaan viininpunaiset. Olohuone ja ruokahuone suunnittelussa.

Keittiö pysyy ennallaan vielä vuoden.

Pidän voimakkaista väreistä ja selkeistä linjoista. Ei mitään pieniä sisustus tavaroita.

onneksi olemme samoilla linjoilla miehen kanssa ja tykkäämme kierrellä sisustuslikkeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eteinen on keltainen, makkari luonnonvalkoista satiinia verhokatoksineen, isojen tyttöjen huone puna-valkoista, olkkari violettia ja harjattua alumiinia, keittiö kirsikkaa ja väri fuksiaa, pikku tyttöjen kalusteet vaaleanpunaista

Tammiparketti, olohuoneessa valkoiset seinät, tummanruskeaa puuta ja nahkaa, piristeenä poltettu oranssi. Keittiö beigevoittoinen johtuen vaikean värisistä, sinänsä kauniista puukaapistoista... Takkahuoneessa taas tummanruskeaa nahkaa ja lämmintä punaista. Lapsen huoneessa auringonkeltaista ja valkoista, omassa makuuhuoneessa unensinistä ja valkoista (miehen toivomus, sininen on kuulemma mukavan viileä nukkua).Nämä siis päävärit, emme ole sisustusfriikkejä, joten mitään yletöntä harmoniaa ei ole havaittavissa...

ja keltaista. Olkkari tummansinistä ja ruosteenpunaista, makuuhuone puuta ja oranssia, lapsen huone vaaleanpunaista. Mieltymysten mukaan.

Makuuhuone ja olohuone sini-vihreää ja valeaa puuta, keittiä tummaa puuta, punertavaa. Tytön huone keltaine ja valeaa puuta, pojan huoneessa vaaleansinistä ja beigeä sekä valeaa puuta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat