Vierailija

Oltiin eilen anopin luona kyläilemässä. Anopilla on iso leivinuuni, jota se lämmittää pakkasilla kun ei raaski maksaa sähköstä. No, eilen oli taas lämmittänyt uunia... Mentiin sisälle, anoppi näytti talonsa uutta pesuhuonetta ja sillä aikaa mun 10kk poika konttasi uunin viereen ja länttäsi kätensä siihen. Rakkulta tuli ja tosi iso itku. Ärsyttää koko anoppi muutenkin, nyt oikein vituttaa koko akka. Voisi vähän paremmin miettiä asioita!

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syy on yksin sinun. Olisit vahtinut OMAA lastasi! Mitäs menit pällistelemään pesukonetta ja jätit 10-kuisen hortoilemaan. Kai tiedät, kuinka ehtiviä ja uteliaita tuon ikäiset ovat? Vai etkö?

" anoppi sitä anoppi tätä" jäkä jäkä jäkätuokaan ei oo anopin vika ! kyllä pitäs omasta pennustaa huoli pitää eikä muita syytellä..et taida olla kypsä äiti

toisin sanoen säästetään ihan valtavasti sähkölaskussa näin. Mikä on mielestäni viisasta rahan käyttöä. Meillä on kolme lasta ja uunin edessä este, etteivät pääse yhtäkkiä livahtamaan ja polttamaan itseään, silti pitää vahtia! Ja AINA lapen vahtimisesta vastaa vanhemmat eikä kukaan muu, ellei toisin erikseen sovita. Lapsesi palovammasta on turha syyttää anoppia, jos itse annat lapsesi noin vaarallisen paikan lähellä leikkiä ilman valvontaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat