Seuraa 

Hei kaikille,Ajattelin kysyä vinkkiä täältä, kun tuo meidän 1 kk 1 vkon ja risat ikäinen vesseli on alkanut liikuskella sängyssä. Eli olemme nukuttaneet häntä isossa lasten sängyssä, kun äitiyspakkauksen laatikko sai miehen vain hermostumaan. Mitkä ovat turvallisia konsteja tehdä sängystä pienempi sivu- ja pysytysuunnassa? Poika tosiaan vaeltaa sängyn yläreunaan ja sitten pää on pinnoissa kiinni ja peitto on jäänyt matkan varrelle.Onko kokemuksia unipusseista eli niistä jotka puetaan päälle? Onko se tarpeeksi lämmin, kun siinä ei ole niitä hihoja ollenkaan?Kommentit (5)

Meidan esikoiselle tuli myos patti kaulaan siina 6kk tienoilla.Naytin sita huolestuneeena lastenlaakarille, joka totesi,etta vauvoilla ja lapsilla helposti tulehtuu kaulan rauhaset, kun lapsi vilustuu. On kuulemma tavallista, ei vaarallista.Teilla kuitenkin ehka kyse jostain muusta, silla tokihan terv.hoitohenkilokunta olisi tulehtuneen rauhasen tunnistanut...Ajattelin vain mainita, etta ym. pattejakin voi tulla pikkulapsille.

Me muutimme tana vuonna takaisin Suomeen.Oltiin miehen tyokomennuksella Keski-Euroopassa, ei kummankaan kotimaassa. Mies viihtyi hyvin, mina en. Mulla opiskelu kesken Hgin yliopistossa (en kyllakaan enaa ole niin nuori, on toinen tutkinto)ja haluaisin joskus tamankin tutkinnon valmiiksi.Teilla kuitenkin ihan eri asia, kun siella jo valmiiksi jo miehen sukua ja tuttavia. Minusta nimittain oli rankkaa olla 4kk esikoisen kanssa ihan yksin vieraassa maassa, mies matkusteli paljon.Eika siella edes ollut nestemaisia korvikkeita-vaan jotain Stracciatella-makuisia jauhevelleja vauvoille!:)

Joo, näin on eli 21.11. on syntymäpäivä =) Ehkä törmäsit siellä mieheeni enennemmin kuin minuun, kun hän aina kävi hakemassa ruoat sun muut. Jos vain satuit puhumaan englantia siellä jollekkin, niin se oli varmaan mieheni tai oikeastaan olihan siellä muitakin enkkua puhuvia =)Me tosiaan tilattiin tuo unipussi ja toivottavasti saapuu kohta. Meilläkin vauvelina käytettiin harsoista käärittyjä rullia vauvan molemmin puolin, mutta tuo lankanaidea ei oikein välähtänyt aivoissani. Kiitokset siitä. Mietittiin mieheni kanssa, että olis sellaiset sänkyvaljaat, että pääsee kääntymään kyljelleen ja selälleen, mutta ei sitten vatsalleen, eikä liikkumaan kovin paljon ylös tai alas, mutta kuullostaa aika hurjalta idealta =) Missä päin asut muuten?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo, kylla tormasin mieheesi siella keittiossa. Kiva kun han haki sulle ruuat yms. Meinaatteko puhua englantia ja suomea molempia vauvelille? Meilla 5v esikoinen kaksikielinen, mies puhuu englantia ja mina suomea.Mun mies puhuu kylla myos sujuvaa suomea, mutta halutaan lapset kaksikielisiksi. Nyt esikoinen vahan protestoi tuota englantia kun kaikki tarhakaverit puhuvat suomea.Niin, ja noista lakanakaaroista viela: laitoin isot parisangyn lakanat rullalle. Ovat niin painavat, ettei vauva pysty siirtamaan. Ja sitten viela tungin pienen peiton siihen rakoon, joka jai lakanan ja sangyn reunan valiin.Meilla vauva nukkuu omassa huoneessa, joten en halua yhtaan ottaa riskia,etta kaantyy vatsalleen. Kun en kuul, jos siella vahan aheltaa ja kaantyilee. Ne ruokakutsut toki sitten kuulen...Asutaan tassa Kauniaisissa, ihan Jorvin vieressa. Enta te?

Meidan poika muuten nyt nuhassa. Soitin Tapiolan pikkujattiin ja kysyin mihin pitaisi ottaa yhteytta jos vauvan hengitys vaikeutuu, niin sanoivat, etta kannattaa valttaa Jorvia nyt-kun on niin taynna pikku potilaita. Eli pikkujattiin sitten vien naytille jos on tarve. Toivottavasti ei.

Eli isossa Keski-Eurooppalaisen kokoisessa pinnasangyssa on nukutettu alusta saakka.Vauva nukkuu vain toisessa osassa sankya. Olen laittanut suuren rullalle kaarityn lakanan molemmille puolille vauvaa+jalkopaahan,niin pysyy vauva kyljellaan.Sitten viela kaaritty kapaloon.Hyvin on nukkunut.

Unipussi on meillekin hankittuna.Asuttiin Saksassa esikoisen vauva-aikana ja siella unipussit yleisesti kaytossa.Nyt viela liian suuri,mutta otan kylla myohemmin kayttoon.Ja sitten vahan asian vieresta:oliko niin,etta teidankin vauveli syntynyt 21.11?Jotenkin muistan lukeneeni ...Oltiin varmaan Jorvissa samaan aikaan.Mulla oli suunniteltu sektio silloin aamulla.No, tama tosiaan ei koskenut kysymystasi...

Joo, kyllä meillä ajateltiin molempia kieliä puhua. Asumme Laurinlahdessa tällä hetkellä, mutta tarkoitus olisi muuttaa mieheni kotiseuduille eli pois maasta huhtikuussa, jos kaikki on hyvin. Löysin muuten matelin kokoisen patin pikkuisemme kaulasta ja sitä nyt tarkkaillaan. Meillä on tammikuussa Jorviin kirurgiselle osastolle aika. En tiedä haluaako ne ottaa koepaljoa tai jotain. Ultrattu se on ja ei kuulemma ollut pahalaatuisen näköinen ja ei tunnu poikaa haittaavan. Toivottavasti tuolla ostastolla ei kovin nuhaisia olla. Aiemmin kun kävimme, niin meille annettin Jorvissa kokoushuone käyttöön, että ei tarvinut olla siellä muiden seassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat