Vierailija

Elikäs ollaan lähdössä perheen kanssa (mies, minä, lapsi vajaa 2v) Gran Canarialle helmikuun lopulla. Lento kestää n 6h. Varattiin hotellista ns Happy baby -huone, eli siellä on syöttötuoli, sateenvarjorattaat, potta, sänky yms valmiina. Mitä pitäisi muistaa tuonikäisen kanssa Kanarialla? Lämpöä on kai 20-21 astetta. Saako kaupoista sieltä normaaleja purkkiruokia? Entä millaisia vaippoja siellä on? Lapsi on tosin kohta päiväkuiva, mutta kuitenkin. Otan ilolla vastaan kaikenlaisia vinkkejä matkaa ja lentoja koskien :)

Kommentit (9)

Tuo kehoitus ottaa iltoja varten lämmintä mukaan on myös hyvä :) Eucerin-rasvaa meillä taitaakin jo olla. Tuli mukava mieli kivoista vastauksistanne, kiitos (tai totosh, kuten lapseni sanoo ;))!ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lentokoneeseen: maissinaksuja yms. naposteltavaa ja juomaa, leluja ja kirja yms. Sekä VAIHTOVAATTEITA!!! Aina voi kaatua juomaa yms.

Unilelu.Kohteessa: osta pureskeltavia maitohappobakteereita ja anna lapsellesi. Ihan reippain mielin anna lapselle kunnon ruokaakin.Ne " pyllypyyhkeet" on tosi hyvä juttu reissussa, samoin desinfioivat Savetit. Suurin riski vatsatautipöpö on saada omista käsistä, ei ruuasta.

Anna maitohappobakteeri kapseli joka aamu,niin ei tarvi stressata mahataudeista ja muksu voi maistella kaikenlaista,irto-jäätelöä ei saa antaa eikä syödä itsekkään.Apteekista Eucerinin lasten aurinkorasvaa (kerroin 25),niin ei kärväänny.Kosteus-pyyhkeet käteviä,siis ne lasten " pyllypyyhkeet" ,helppo pyyhkiä naamaa & käsiä jne. Hyvää lomaa Teille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat