Vierailija

Kommentit (9)

pienimpien kokojen kohdalla, että ovat " slim fit" . Onhan noita babymallisia haalareita sitten pontsoille vauvoille, kiva, että sitten sellasille sirppanoillekin omat, istuvat puvut. Eikä sitten 100cm-> enää ole edes niin nafteja vyötäröstä. Nätit värit ja sopiva hinta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


vain siksi, että ne ovat edullisia. Mitoituksessakaan en ole huomannut ainakaan meidän lapsilla mitään ongelmia.Haalarin pitäisi maksaa siis omaisuuden ollakseen hyvä. Mitä rumempi ja kalliimpi niin sen parempi.Itse menen ostamaan lapselleni vielä violetinvärisen motionwearin vielä ensi talveksi, talvipukuja on hyvä olla ainakin kaksi. Hyvännäköinen, kosteussuojattu ja vielä edullinenkin, mitä muuta sitä voisi pienituloinen äiti toivoa.Ei voi kun nauraa äitien elitismille, kaihtavat haalareita siksi, että niitä myydään edullisesti.

Kakkoshaalariksi ostin. Ihan on mielestäni samaa tasoa kuin Jonathan, materiaali vaikuttaisi olevan samanlaistaSain haalarin hintaan 29 euroa, nyt niitä saa jo 22:lla eurolla. Ja värit ovat hyvät.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat