Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

ensimmäinen lapseni siis syntyi 25+2 ilmeisesti infektion takia.tyttö eli vain yhden päivän.painoa oli 770g.synnytys käynnisyi täysin arvaamatta..en tunnistanut supistuksia.tyttö leikattiin ulos hätäsectiolla istukan vuodon takia.

tämä tapahtui 2004 kesällä.vuosi sitten mnulta testattiin tikkutestillä kohdunkaula ja heikkoutta ei löytynyt.eihän testi tietysti vedenpitävä ole.onko muilla kokemuksia tästä kyseisestä testistä?

nyt viikkoja on kasassa 25+1 ja jännitys on kova.ahdistaa että lapsi tulee taas ulos liian heikkona ja pienenä=(onneksi painoarvio oli eilen jo yli 800g niin ei ainakaan yhtä pienenä synny.

te joilla ensimmäinen oli ennen aikainen,miten meni toinen raskaus?minulla todettiin eilen että kohdun kaula on ultralla mitattuna 2,8 cm ja hieman pehmeä..vain hieman.viimeksi oli kaksi kertaa peräkkäin sama lääkäri ja sanoi että ei hänen mielestä ole pehmeä.sitä ennen yksi lekuri totesi pehmeäksi.nyt taas eri lääkäri..eli tulkinnanvaranen tuntuu olevan.sanoi että jos tällaisena pysyy niin pärjätään hyvin ja pitkälle,mutta kahden viikon päästä katsotaan onko tilanne muuttunut.kertokaa kokemuksia toisesta raskaudesta,kun eka tuli ennenaikaisena.kiitos jo etukäteen kaikille jotka viitsivät lukea seputukseni ja vastata=)huoli on vaan niin kova...hjo ja rakas 25+1

Kommentit (2)

Hei.En tiedä, auttaako tämä sinua, mutta esikoiseni syntyi rv 32+4

yöllä meni vedet kesken unien osittain ja neiti syntyi aamulla 7 tunnin kuluttua ilman apuja perätilassa. Synnytystä ei yritetty pysäyttää, koska viikkoja oli jo noin paljon...Toinen raskaus kesti viikoille 39+1 vaikka supistuksia oli paljon ja liikuin paljon. Vedet meni synnärillä vasta kätilön puhkaistua kalvot...Pai & Neiti 2v3kk & Poitsu 9kk

Ensimmäinen lapsi syntyi keskosena (hän nyt 7v). Siihen väliin mahtunut kaksi keskenmenoa ja v-04 syntyi jälleen keskosena, onneksi terve vauva. Toinen raskaus oli todella raskas, jouduin suurimman osan raskaudesta makaamaan niin sairaalassa kuin kotonakin ennenaikaisten supistusten vuoksi sekä kohdunkaulan lyhentymisen vuoksi.

Vinkiksi, että jos supisteluja vaikkakin pieniä, osta ihmeessä apteekista magnesiumia. Se oli minullakin ainoana lääkityksenä sairaalassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat