Seuraa 

Siis että vähän kuinka paljon jäätelöä junan veturiin ja sitten mahd. vaunuihin tai vaunuun... riittääkö 2l saamaan järkevän näköisen juna yhdistelmän?

Kommentit (2)

Itse laittaisin ehkä 1 litran pakkauksen veturin " rungoksi" , sitten toisen litran paketin laittaisin puoliksi ja sen veturin kopiksi. Koristeet siihen esim. suklaanapit pyöriksi ja lakupötkö savupiipuksi yms yms.Vaunun tekisin silleen, että laittaisin litran jäätelöpalan halki silleen kuin täytekakun pohjan. Kovertaisin vielä vähän keskeltä " lattiaa" matalammaksi ja laittaisin sitten reunoja kiertämään vaikka hammastikut tai tulitikut, joiden väliin lanka. Tämä siis olisi vähän niinkuin häkki-vaunu. Häkkiin keräisin sitten vaikka karkkia tai marsipaanieläimiä tms... Tai voishan siellä olla vaikka lakupatukoita, jotka olisi vähän niinkuin puunrunkoja...Osta mieluummin tarpeeksi sitä jäätelöä kuin liian vähän. Säilyyhän se, jos ei mene kaikki siihen yhteen kakkuun.

juna piti saada ja lapsia noin 10. jäätelöhän sulaa kivaa vauhtia samalla kun koristelet sitä niin laittoin pienen palan jäätelöä junaksi yhdelle kertakäyttölautaselle päivänsankarille ja koristeli sen asianmukaisesti ja sit muille lapsille omat lautaset, jäätelöpala, karkit ja muut junavaunukoristeluiksi ja asetti ne jonoon. hieno oli ja nopeasti onneksi katosi parempiin suihin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat