Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!

Onko kellään kokemuksia pienen vauvan kanssa matkustamisesta Thaimaaseen..? Meillä on vaihtoehtoina Gran Canaria (joka olisi lähellä ja ilmeisesti " lapsiystävällinen" ..) ja Thaimaan Phuket. Monikin asia mietityttää, kuten 12 tunnin lento arveluttaa sekä hygieniaolosuhteet Thaimaassa, syöminen, tuttipullojen pesu yms. Meidän tyttö on matkustamisen aikaan 5 kk.

Kaikenlaiset plussat/miinukset, vinkit ja tiedot otettan innolla vastaan!!!

Kommentit (2)

Moikka!Valitettavasti en osaa vielä kertoa, kuinka matkailu käytännössä sujuu, mutta olemme lähdössä parin viikon päästä Thaimaan Pattayalle vajaan 8kk:ikäisen poikamme kanssa. Tuleva ei pelota eikä jännitä, uskon että kaikesta selvitään mukavasti.Meillä kestää lento " vain" 9 tuntia Finnairin reittikoneella, ja olemme toivoneet koneeseen vauvalle sänkyä. Matkarattaat otetaan mukaan ja samoin rintarepun. Meillä poika syö vielä tissiä, mutta lisäksi otamme mukaan tuttuja soseita ja puuroja. Thaimaasta aiomme hankkia jonkinlaisen retkikeittimen, millä ruokia lämmittää. Niitä kuulemma myydään kaikissa supermarketeissa halvalla. Vaippoja viedään varmaankin paketillinen, vaikka niitäkin pitäisi kaupoista löytyä ihan tuttuja merkkejä (mm.pampersia).t:Matkaa innolla odottava:)

Palasimme juuri kahden viikon Egyptin reissulta 6 kk vauvan kanssa. Hienosti sujui. Moni arvosteli ennen matkaamme matkakohteen valintaa juuri hygieniaolosuhteiden vuoksi, mutta ihan turhaan. Asuimme huoneistohotellissa, jossa oli vedenkeitin ja sain sen avulla hyvin pidettyä vauvan pullot puhtaina. Jossain vaiheessa myös kiehutin pulloja liedellä vesijohtovedessä eikä siitäkään tullut mitään vatsaoireita. Kaikenkaikkiaan vauva pysyi ihan terveenä koko reissun ajan. Ja nautti suunnattomasti lämpöisistä keleistä ja uusista maisemista.Otin mukaan ruokapurkkeja kotimaasta (onneksi, koska siellä ei ollut) ja tarjoilin ne huoneenlämpöisinä. Korvikkeen tein jauheesta (otin myös mukaan, apteekista olisi saanut) ja se liukenee jopa kylmään veteen eli ei tarvinnut keitellä sitäkään. Rannallekin otin vain jauhetta mukaan pullon pohjalle ja lisäsin veden juuri ennen tarjoilua. Samoin puurot ja vellit otin mukaan jauheena kotoa.Vaippoja oli saatavilla, Pamperseja ja jotain muuta merkkiä. Pampersit ovat kuitenkin ihan erilaisia kuin täällä, muovisia ja parfymoituja (yöks). Niitäkin minulla oli mukana kotimaasta raahattuna, mutta ostin sieltä lisää.Phuketilla on tosi hyviä isoja marketteja, joista saa ostettua ihan kaiken vauvalle. Vaatteita on siellä ihania ja edullisia ja rattaitakin katselin aikanani (vauvaa ei vielä ollut kun matkalla olimme, suunnitelmissa oli kyllä). Tuolla Egyptin turistirysässä ei ollut kaupoissa kovinkaan kummoiset valikoimat ja siksi on ihan hyvä, että vein kotimaasta.Ja Phuket on muutenkin tosi siisti ja sopii hyvin lapsen kanssa matkailuun. Ainoa miinus on tuo pitkä lentomatka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat