Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.iltalehti.fi/2005/12/29/200512293903470_vi.shtmlJos kerran missinä olo on yhtä kurjuutta,niin pitikö siihen leikkiin ryhtyä?

Kukaan tuskin hänät mihinkään mittelöihin on pakottanut.

Alkaa jo ärsyttää tämän leidin voivotus ja valitus.

Kommentit (14)

Se joka leikkiin lähtee,se leikin kestäköötVierailija:

Lainaus:


fiksu ja asiallinen nainen. Huonosta kohtelusta saa ja pitääkin puhua mediassa.

olisi ottanut asioista selvää kun on vuosikausia jo pyrkinyt tuohon missiyteen. taisi kuvitella naivisti että misseys on " ura" ja että sillä pystyy itsensä elättämään. järki käteen tyttösille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten voisi tietää etukäteen, että tulee noin huonosti kohdelluksi missiorganisaation taholta?Jos jostain haluat valittaa, niin valita Eino Makusesta, joka on ainut syy siihen, miksi suomalaisia missejä kohdellaan niin huonosti ja miksi he saavat niin surkeaa palkkaa! Makunen on pahimman luokan sovinisti.

Ja jos sinun mielestäsi pitäisi olla tietoinen, niin eikö ole vaan hyvä että asiasta puhutaan - siten ihmiset eivät erehdy lähtemään samalle tielle.Taas tämä sama ilmiö, että naiset haukkuvat toisiaan. Tällä ei saavuteta yhtään mitään!!! Av:n kotkien mielestä varmaan raiskauskin on raiskatun vika eikä raiskaajan, koska uhrinhan olisi pitänyt tajuta pysyä kotona.Miksette syytä Eino Makusta???!!! Hänen takiaan asiat ovat niin kuin ovat.

Varmasti on Anttila keskustellut Makusen ym tavasta kohdella missejä muiden valittujen missukoiden kanssa ja onhan Saanan sisko Jennikin kokenut kilpailija,vai meinaatko,että nämä missit eivät keskenään juttele asioista?Missiehdokkaita piisaa,koska moni naivi nuori nainen luulee,että se on nopea tie julkisuuteen ja suuriin rahoihin ja sitten petytään,kun kaikki pitää itse tehdä alusta loppuun saakka.Mutta niinhän se on muuallakin " työpaikoilla" ,ei pomot sielläkään tule sinulle silittelemään tietä eteenpäin ja nämä misseilythän ovat näiden naisten työ.Ja alla olevasta lauseesta haluan kysyä,että näytä kohta,jossa joku sanoo,että raiskaus on raiskatun vika eikä tekijän?

Otappa päivän pillerit ja ala rauhoittua.

Av:n kotkien mielestä varmaan raiskauskin on raiskatun vika eikä raiskaajan, koska uhrinhan olisi pitänyt tajuta pysyä kotona.että joku haluaa missiksi, oikeuttaa muut ihmiset kohtelemaan häntä huonosti. Pelkästään se, että " olisi pitänyt tietää" ei ole mikään peruste, varmaan ymmärrät sen.En voi sietää sinun kaltaisiasi ihmisiä.

Kai jokainen tietää, että missikisat on pelkkää naisen alentamista objektiksi. Jos joku lähtee kisoihin tietämättä tuota, on kyllä aika tyhmä, antteksi vaan. Missihän on tuote, jota kohdellaan tuotteena, turha rykiä kun p**kat on housuissa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat