Vierailija

Itsekin pidän samaa paitaa yleensä kaksi päivää, lapsella taas on sama paita ja samat housut usein kolmekin päivää.

Kommentit (11)

Lapset 2 & 4v., tyttöjä. Paidat pysyvät siisteinä pari päivää, housut monesti pidempäänkin. Pyllyt pestään aamuin illoin, kylvyssä käyvät kahdesti viikossa. Ja siistejä, puhtaita ja hyväntuoksuisia (!) lapsia ovat tälläkin tahdilla. Pois turha hysteria, löytäkää kultainen keskitie tässäkin asiassa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja muutenkin haluan että lapseni menee päiväkotiin puhtaissa vaatteissa. Viikonloppuisin jotain trikoita saattaa pitää 2 pv mutta paidat yleensä likaantuvat päivässä.Amerikassa jos pitää samoja farkkujakin 2 pv niin katsotaan että olet epäsiisti tai köyhistä oloista...että näin siellä. Ulkovaatteitakin kannattaa olla useampi etteivät ala epäileen..

Alusvaatteet ja sukat vaihtoon joka päivä, päällyspaidat ja housut tarpeen mukaan. Käytännössä samat vaatteet 1-3 päivää. Useimmiten vain päivän, jonka jälkeen vaatteet ovat jo ihan likaiset... Johtunee iästä ja siitä, että 2v. poika ei suostu ruokalappua käyttämään.

Housuja saatan pitää lapsella parikin päiväät (tietysti vain, jos ovat puhtaat), mutta muut vaatteet menevät vaihtoon joka päivä. Aina tuntuu olevan joku törste jossain päin paitaa. Mutta jos esim. joku college pysyisi puhtaana, niin en ymmärrä miksei sitä voisi toisenkin päivän pitää :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat