Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Pikkumies 9 kk nukkuu päikkäreitään ja äiti metsästää netistä vauvojen vaatteita. Kaupungille ei koskaan ehdi, joten kotoa käsin tämä kävisi näppärästi. Viitsisikö joku listata tänne hyviä nettikauppojen osoitteita? Tuttuja on jo pemmikaani.fi ja jutta.fi + tietysti hm. Mitäs muita hyväksi havaittuja löytyisi? Kiitos paljon etukäteen, jos joku viitsii vaivautua.

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täältä tuli tänään tilattua pari Katvigin vauvanvaatetta (SVEA potkupukuja & bodyja) olen noihin vallan ihastunut ja kun NK:lta Tukholmasta oli loppunut haluamastani mallista & väristä koko niin tilasin täältä:

http://www.gucce.e-butik.se/

Varmistin asian etukäteen ja myöskään Suomeen lähettettävistä tilauksista ei peritä lähetyskuluja.

Näistä oon ostellu ja hyviksi todetut:

Kaikissa on myynnissä ihania vaatteita ja nopeat toimituksethttp://www.dpam.com

http://www.kiabi.com

Ym. ovat ranskalaisia, edullisia ja mielestäni todella suloisia lasten käyttövaatteitaSaksalaisista oon suosinut näitä kahta:

http://www.lucalu.de/shop/index.html Ystävällinen & nopea, samoin kuin jo aikaisemmin mainittu http://www.Leofino.deTanskasta on tullut myös tilailtua:

http://www.petite-pomme.com/ Nopeat toimitukset & ystävällinen palvelu (asiakaspalvelusta saa enkuksi vastaukset)

http://www.trendybaby.dk (täältä oon saanut myös hyvää palvelua ja noi Katvigin vaatteet ovat olleet tosi käyttökelpoisia)UK:sta

http://www.villagekids.co.uk/about-us.htm (paketti tuli todella nopeasti - tilasin torstaina ja sain vaatteet tiistaina)Kotimaisista oon tilannut

htttp://www.kukkuluuruu.net - nopeat toimitukset & ystävällinen palveluTässä nyt muutama linkkivinkki vaatefriikiltä :)

Tuli kallis perjantai... Tilasin Seljasta Rasavillin puvun ja villagekids' iltä Ganttia pikkupojalle. Lisää tälläisiä vinkkejä sillä netiishoppailu on aika pelastus työssäkäyvälle ja perheelliselle!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat