Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Me ollaan jo melko varmasti se ostamassa,olisi kiva kuulla jos jollakulla onse, kokemuksia!

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hyvin tilaa takana jos ne kaksi viimeistä penkkiä ottaa pois. Jos kaikki penkit on paikallaan takaluukku jää aika pieneksi.

Käsittääkseni ne kuudes ja seitsemäs penkki pitää ottaa kokonaan pois ja viedä johonkin varastoon jos niitä ei halua käyttää.Esim. Mazda5:ssa kaksi viimeistä penkkiä saa yksinkertaisesti kaadettua, ei tarvitse siis irrotella. Hyvä auto kuitenkin. me itse päädyimme Mazda5:seen ja yksi syy oli juuri tuo penkkijuttu.

vaan ne voi myös nostaa ylös vaikka ei kokonaan pois otakaan ja jo mahtuu taas enemmän tavaraa. Meillä penkit ovat olleet lähes aina matkassa. Muutama kerta on nostettu toinen takimmaisista penkeistä pois esim kesälomareissulla jotta saatiin helpommin kaikki mahtumaan.Me valitsimme avensiksen nimenomaa hyvin muutautumiskyvyn vuoksi (voi käyttää myös 3 riviä /6penkkiä) ja siksi että takimmaisetkin penkit ovat kunnon pehmeät auton penkit eivätkä kovat ja huonot istua kuten esim opel zafirassa, jossa penkit saa taitettua auton sisään.t. 6

ja on ollut tosi hyvä. Sitä on hyvä ajaa ja sieltä näkee tämmöinen 160cm kääpiökin hyvin peruutella. Lapsia meillä on 4 ja keskirivissä 2x crago cosmic-istuin ja hyvin mahdutaan. Yhdistelmä rattaat eivät mahtuneet kyytiin mutta rinnakkainistuttavat crago duo-tuplamatkarattaat menee heittämällä sisään. Kauppakasseja mahtuu perään 5-6kpl. Oikein on hyvä, tilava ja kaikin puolin toimiva menopeli.Ainoa huonopuoli on se että ainakaan silloin ei saanut takaovia liukiovina. Liukuovet olis pikkulapsiperheessä hyvät.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat