Seuraa 

Sisareni ja hänen miehensä aikovat tehdä niin, ja lupasin auttaa heitä järjestelyssä kun heillä pieniä lapsia ja apu tarpeen.Mutta haluaisin kuulla teiltä kokemuksia jos olette olleet tai kuulleet jotain vastaavista tilaisuuksista?Kaikki tieto olisi tarpeen.

Kommentit (3)

vai onko tämä sellainen amerikasta kopioitu " vihkivalan uudistaminen" ? sitä en ymmärrä lainkaan eikä mielestäni tarvitsisi kopioida sitä kulttuuriin johon se ei kuulu. Mikä on tällaisen pointti, jos kerran ollaan jo naimisissa? Saada uudelleen leikkiä häitä?Tai miksi sitä nyt kutsuttaisiinkaan. Itselläni on saman kaltaisia ajatuksia. Liittomme on kestänyt yli kymmenen vuotta ja väliin on mahtunut monenlaista. Nyt olemme parisuhteessa tosi onnellisia ja olen ajatellut, että tämän uudenlaisen välillemme syntyneen rakkauden " vihkiminen" tuntuisi hyvältä. En koe siinä amerikkalaista huuhaahenkisyyttä, vaan yhteenkuuluvuuden vahvistamista. Sen tiedän, että seurakunnat järjestävät vihkimisen tyyppisiä siunaustilaisuuksia jo naimisissa oleville. Rakkaus parisuhteessa on ihana asia, ei sen eteen hetkeksi pysähtyminen ole mitenkään vähäarvoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiedä parin joka vihittiin maistraatissa ja myöhemmin häät vietettiin kuitenkin ihan kirkollisin menoin ja juhlat oli sitten siihen päälle..taispa morsiamen polttaritkin olla..olivat siis " salaa" vihitty maistraatissa aiemmin.Itse voisin monestakin syystä uusia vihkivalan ja juhlistaa sitä läheisten kanssa!Kirkossa (?..kukin tavallaan) tapahtuu se vala/siunaus ja sitten juhlapaikalla kukin haluamallaan tavalla juhlii.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat