Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id1105342Halonen katsoi ylön kaikki Tsunamin uhit ja heidän lähiomaisensa.

Hän päätti ettei heitä tarvitse enää muistellaja ettei se" kosketa häntä millään tavalla.Äänet hän kuitenkin mielellään ottaa kaikilta kykeneviltä pressavaaleissa.

Kommentit (4)

Halonen ja Tuomioja laistivat tsunami-muistotilaisuudetSuomen ulkopolitiikan johto loisti poissaolollaan tsunamin vuosipäivän muistotilaisuuksista tapaninpäivänä.Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.) lomaili kotonaan Helsingissä, ja presidentti Tarja Halonen viihtyi niinikään vapaalla. Vaalikampanja oli tauolla joulunpyhien ajan, eikä presidentin viikko-ohjelmassakaan ollut ruuhkaa.- Tuomioja ei anna haastatteluja eikä kommentoi. Hän jäi vapaille joulunpyhiltä ja on lomalla loppiaiseen saakka, kertoo ministerin lehdistöavustaja Susanna Parkkonen.Tasavallan presidentin kansliasta ei eilen kommentoitu tilannetta sanallakaan.Suomen ulkopolitiikan johto loisti poissaolollaan myös vuosi sitten, kun tsunami iski Aasian rannikolle. Ulkoministeri Tuomioja lomaili huvilallaan Tuusulassa ja ryhtyi johtamaan ministeriötä ja pelastustöitä virkapaikaltaan käsin vasta tiistaina, kaksi päivää onnettomuuden jälkeen.Halonen lähetti kirjeen Thaimaan kuninkaalle Bhumipol Adulyadejille tsunamin vuosipäivän johdosta. Kirjeessä Halonen kiitteli thaimaalaisia muistojuhlasta ja pelastustöihin osallistumisesta sekä esitti Suomen puolesta osanoton katastrofin uhreille ja heidän omaisilleen.Ruotsissa Tukholman Skansenilla pidettyyn juhlalliseen tilaisuuteen osallistui Ruotsin kuningaspari, kruununprinsessa Victoria, pääministeri Göran Persson ja parlamentin puhemies Björn von Sydow.Suomen korkeimman valtiojohdon päätös sivuuttaa tsunamin muistotilaisuudet oli pettymys Thaimaahan matkanneille uhrien omaisille.- Kyllä olisin odottanut, että valtion ylin johto olisi ollut jollain tavoin mukana Suomen tilaisuuksissa, Phuketin-surujuhlassa koskettavasti seppeleen laskenut Pentti Lappalainen totesi.Presidentinvaalisivuille

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat