Vierailija

olemme yrittäneet saada tyttöä potalle, mutta toinen huutaa hysteerisesti...Pelkää pottaa.

Muutaman kerran on tehnyt kakat potalle, mutta siihen se sitte jää...

Jos ottaa vaipan pois ja laittaa tytölle pelkät alushousut jalkaan, niin pssat tulee lattialle...

Mikä neuvoksi?

Kommentit (10)

Odota rauhassa lämmintä kesää ja sitten otat ne vaipat laakista pois. Ei kuule montaa päivää mee, että oppii päiväkuivaksi. Ja keskimäärin ne lapset oppii päiväkuiviksi 2 vee 8kk iässä - ei aikaisemmin, vaikka tuttavapiirisi ja isovanhemmat kuinka paheksuisisvat vaipankäyttöä!Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna hänen pitää vielä vaippaa ja kokeile uudestaan vaikka kesällä. Silloin kuivaksiopettelu on mukavampaa, kun ulkona vahingot ei niin haittaa. Luulen, että pottailussa on sellaisia herkkyyskausia, jotka pitää osata tunnistaa. Pakottaminen ei tuossa asiassa onnistu. Lisäksi voisit lainata kirjastosta jonkun pottailuun liittyvän lastenkirjan, vaikka Sauli ja potta tms., ja lukea sitä yhdessä lapsesi kanssa.

Meillä muksuilla ikää 1,5v ja potat on aina olohuoneessa sitä varten, jos niihin haluttaisi istua. En ole koskaan istuttanut lapsia potalle vaan aina istuvat itse. Muutaman kerran ovat jopa itsenäisesti halunneet riisua vaipan pois potalle istuessaan, vaikkei sinne mitään sitten olekaan tullut. Mutta minne tässä on kiire, valmiissa maailmassa?

Meidän esikoinen ei suostunut potalle ennen 2,5-vuotissynttäreitään. Sen jälkeen oppi ihan omasta halustaan päivä- ja yökuivaksi 2 viikossa :) Jos lapsesi lähentelesi jo 3 vuoden ikään ehkä silloin hätäilisin jo ;-DKuopus meillä nyt 1,5 v. ja käy ajoittain potalla. Täysin eri maata kuin isoveljensä :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat