Vierailija

Kommentit (6)

Tunnen erään ihmisen joka tuli julkisuuteen " yhdessä yössä" ja ihmeteltiin todella miten äkkiä kaikki negatiivinen menneisyys oli seiskojen toimesta kaivettu esiin. Ja miten nämä juorulehdet uskookin kaiken, mitä ihmiset niille väittää. Eikä kohteella ole mitään mahdollisuutta puolustautua, koska näiden lehtien mukaan, jos yrität korjata jotain juttuja itsestäsi, luultavasti salaat jotain vielä pahempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eksäni myisivät varmaan mut ihan muna tanassa.

Oon ollu myös " salarakas" ja joutunut ihan hirveään mustasukkaisuusdraamaan tän naisen osalta.En uskaltaisi julkkistua.
Että onneksi en 18 v ollut mikään julkkis. Olin nimittäin ihan lapsi vielä, enkä oikein osannut päättää kumman ottaisin poikaystäväksi... Olisi saanut kamalat otsikot ero-salarakas??? -uusi mies-jne.... vaikka kyse tosi viattomista jutuista.Nyt varmaan hehkutettaisiin oudosta sairaudestani, koska olen pitkällä sairaslomalla.

Pelkäisin, että joku tonkii raakaa rikosjuttua joka tapahtunut suvussamme. Vaikka minulla ei mitään tekemistä sen kanssa, siitä saisi kamalat otsikot :(.

- oon ollu mielisairaalassa hoidossa psykoosin vuoksi

- oon ollu ihan pohjalla

- nyt tavallinen perheenäiti

-> jos julkkikseksi tulisin, mielenterveys menisi varmaan taas

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat