Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Sain kuitenkin ruinattua testintuloksen ja se oli 248. Mitä se tarkoittaa. En jaksa odottaa huomiseen, että hoitajat soittaa kotiinpäin.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onnea hirmuisesti! Etkös sinäkin ollut Tyksissä hoidossa? Voi olla että siellä on tällä viikolla vajausta henkilökunnassa kun itsekin soitin aikaa lääkärille, niin lapsettomuuslääkärit ovat kai paljon lomilla. Pakko mennä taas ultraan kun pientä veristä vuotoa ja ruskeaa tuhrua tulee vaan.Tervetuloa tuonne Plussanneisiin Rottamestari !t. Hilmis rv 13+1

Joo olenhan minä TYKSissä hoidossa. Silloin kerran kyselin sekaisesta kierrosta IVF:n jälkeen. Kierto oli 10-11 päivää silloin myöhässä, mutta kun kuukautiset alkoivat päästiin siirtämään. Eka lääkäri sanoi, että vain yksi alkio siirretään, mutta sit lääkäri vaihtui ja kaksi siirrettiin.Tänään oli sitten testipäivä. Kaksi viikkoa sitten sanottiin, että kyl täällä kaksi hoitajaa on ja antaa sitten lisäohjeita, kus soitat tuloksia. Nyt oli sitten vaan tiukka täti, joka ilmoitti, että osasto kiinni. Olen hiukan ihmeissäni, mitä nyt teen, mutta päätin ottaa saman annoksen lugeja, kun tähän astikin. Huomenna kai sitten kuulee jotain, kun hoitajat saapuvat pelipaikalle.Heh aika hilpeä olotila, niin epätodellinen. 3,5 vuotta tähän kaikkeen meni, täytyy vaan toivoa, etää kaveri/kaverit pysyy matkassa mukana.Mikäs sulla oikein tihkuttaa. onko sitä aiemminkin tutkittu? Toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Tsemppiä sulle :=)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat