Vierailija

tykkäämme ja nautimme toisistamme,emme koe tarpeelliseksi naida peppuun tai että nainen ottaisi minulta suihin,kokeilemme eri asentoja mutta emme tee sitä koska muutkin tekevät,olemmeko poikkeavia. TUntuu että kaikki muut hakevat mahdollisimmat erilaisia uusia asentoja ja kokemuksia..........

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...ei haeta nautintoa enää itse seksistä vaan siitä kokeilusta ja rajojen ylittämisestä.Paljoltihan kyse on turhautumisesta ja elämän sisällöttömyydestä. Mutta parempihan se on purkaa seksiinkin kuin esim. alkoholiin tai huumeisiin. Kunhan vastapuolta ei vahingoiteta!Suuseksiä kyllä suosittelen ;-)

Meillä ei harrastella myöskään mitään peppupanoja, rivouksia, esineitä tms. mutta suuseksiä kylläkin. Rakasteluasentoja vaihdellaan, mutta ei me mitään uusia tarkotuksella etsitä. Emme koe olevamme millään tapaa epänormaaleja! :)

On vaan ymmärrettävää, että nettipalstoilla kirjoittelevat ne, jotka jostain eksoottisemmasta haluavat puhua. Se kun ei näinä päivinä ole kovin mediaseksikästä keskustella, että " rakastelimme jälleen. Lähetyssaarnaaja-asennossa, kuten aina ennenkin" ... valitettavasti tilanne on se, että pitää kertoa " panin muijaa perseeseen ja se vinkui kiihkossaan" -niin sitten on niinku jotain kerrottavaa.Eiköhän meistä suurin osa harrasta ihan tavallista seksiä sen kerran-pari viikossa... meilläkään ei mitään kovin ihmeellistä. Asentoja kyllä vaihdellaan ja intohimoa löytyy, mutta ei tarvita dildo-arsenaalia tuomaan kiihkoa -se löytyy ainakin vielä toistaiseksi ihan omasta päästä ja kumppanista :-)En kuitenkaan tuomitse näitä eksoottisemman maun omaavia -meitä todellakin on joka junaan.

Jos ei tiedä paremmasta. On olemassa vähän seksuaalisia ihmisia ja erittäin seksuaalisesti latautuneita persoonia. Niille joiden libido on heikko riittää ruutinit ja hellyys.

meillä naidaan saunan jälkeen aina lauantaina

ja peiton alla vaan

vaimo on sitä heti valmis mallia niin ei tartte turhaa räplätä

ja mitä sitä asentoja vaihdella kun mällit lentää ihan muutenkin

Ja ette ole tekään epänormaaleja, ap, kaikki tekevät niin kuin haluavat. Oletteko tuore pari ja nuoria? Siinä tapauksessa voi olla, että keksitte vielä kokeilla näitä mainitsemiasikin asioita ikään kuin ihan itse, kun vuosikymmenet kuluvat. Sinänsä on arvokasta, että harrastetaan vain sellaista seksiä, mikä tuntuu luonnolliselta itselle. Ei siis pidä matkimalla matkia toisia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat