Vierailija

Mitä tässä nyt tekis, sänkyyn kun saan uhmiksen houkuteltua/uhkailtua, niin siellä se sitten huutelee vaikka tunnin äitii räkääää, äitiiii tuu kattooooo, äitiiiiiiiii..

Eikä todellakaan pärjää ilman niitä unia, on muutenkin sellainen vauhtiveikko. Käy tosi ylikierroksilla ilman päikkäreitä, enkä muutoin saa yhtään stoppia tuohon hillumiseen.

Vielä n.kk sitten kävi tosi kiltistii päikkäreille ym. nyt nyt on ihan eri kuviot..

Mitenkäs sitten, jos hän nyt niitä on ihan omatoimisesti jättämässä pois, niin pitääkö pph:lla nukkua unet kuitenkin? (sielläkään ei uni aina meinaa tulla, mutta menee sänkyyn houkuttelematta. Ja joutuu usein olemaan 2,5t. vaan siellä sängyssä)

Nyt vietellään tässä ruhtinaallisen pitkää joululomaa, ja mietityttää tuo, että tarvitseeko hoidossa kuitenkin " nukkua"

Yöllä hän nukkuu 21-8 sikeät unet ja ikää on 2v7kk

Kommentit (7)

JOka toinen päivä (lapsi kotihoidossa, eli ei paljon rasitu) nukutaan ja joka toinen päivä ei. Silloin, kun päikkärit jäävät pois, mennään klo 19 yöunille. Ja kun päikkärit ovat (n. 2 h) mennään yöunille klo 21. TÄmä toimii ainakin meillä ja sulassa sovussa. " Tänään on päikkäripäivä ja huomenna saat valvoa iltaan asti" . sitten tietty jos on selvästi väsy, niin päikkärit nukutaan. Se on myös selvillä, että jos päikkäreitä ei nukuta, niin illalla on turhaa kitistä, muuten aloitetaan jokapäiväpäikkärit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Illalla ehdottomasti on nukutettava, aamuyöstä äitin kaikkuun. Päikkärit on iktkun ja huudon takana, mutta ilman niitä meillä kiipeilee hämähäkkimies pitkin kattoja.. =D JUU; NEUVOJA!!

Tämä tarkoittaa tietty sitä, että jos illalla sitten aikoo saada lapsen ajoissa nukkumaan on aamullakin herättävä ajoissa eli klo 7.

jos hän herää puol7 maissa, niin silloin laitan päikkäreille 12.30.13 maissa ja tänään heräiltiin 8 aikoihin, niin yritin laittaa päikkäreille 14 maissa. Ja ilman tulosta..

huuteli vain, että tule ja hae mut syliin..:)

eilen nukkui päiväunet hirmuisen kirisyksen jälkeen (et saa sitä jos.. et saa tätä jos.. joudut arestiin jos..) ärsyttää itseäkin toi kiristäminen. mutta pakko olis hänet unille saada, muuten menee koko päivä ihan hirväksi hulinaksi ja minä kiipelen seinilleap

pph:lla on sitten omat sääntönsä.

Varmasti on osa uhmasta johtuvaa, mutta on se lapsesta kivaa olla kotona äidin kanssa, ja ei se uni samalla tavalla myöskään silloin maista.

Meillä lomilla pyritään samaan kaavaan kuin mitä päiväkodissa on tai muuten ei meillä onnistu yhtään mikään. Sillä erotuksella, että äiskäkin " ottaa" päikkärit lapsen kanssa. Tosin äiskä poistuu heti kun lapsi nukahtaa, mutta sitähän se ei tiedä :D

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat