Seuraa 

Voi tätä vaunuosoksen harkinnan tuskaa :) Viimeiseksi kahdeksi vaihtoehdoksi ovat päätyneet nyt Teutonia Spirit x3 ja Hartan Skater X3. Onko kenelläkään hyvää syytä miksi pitäisi päätyä näistä kahdesta mielummin toiseen kuin toiseen. Teutonian aiemmista malleista on kuulunut ilmeisesti jarruista jotain ongelmia, mutta tämä asia pitäisi olla kuulemma nyt korjattunua 2006 mallissa.Teutonian ulkonäkö mietityttää ehkä enemmän, mutta toisaalta jokin kiinnostaa Hartanissakin ja isoa eroa en niistä löydä. Hartanissa jarrut menee etupyörään ja TEutonisassa takapyöriin. Onko tämä ero ehkä sellainen miksi pitäisi päätyä toiseen eikä toiseen?Kiireesti tuota apua tarvittaisiin, koska vaunut pitäisi tässä tosiaan pian hankkia.

Kommentit (8)

Päädyin kuitenkin Filuu Z8 yhdistelmiin lähinnä hintansa takia ja sen että vaunut sai Suomesta.

Plussia:

- tosi kevyet työntää ja kääntää

- isot leveät renkaat

- paksut kankaat

- tilava kantokoppa

- tilava tavarakoriMiinuksia:

- aika korkea paketti kasattunaJarruissa ei ole ollut mitään ongelmaa. Maastossa aivan unelmat, mutta meilläkin on matkikset shoppailua varten! Ainakin Joessa oli se hyvä puoli, että Britax Baby Safe Plus kaukalo kävi Joen runkoon...mielestäni käy spirit x3 rattaisiinkin. Se oli aika kätevä... Itse ostin kyllä ulkonäön vuoksi ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Plussaa:

* todella näppärät, hyvin kääntyvät, tukevat ja hyvät vaunut etenkin lenkkeillessä ja kauppakäynneillä, näiden kanssa olen lenkkeillyt satoja kilometrejä = oli erittäin hyvä ostos käyttöönsä nähdenMiinusta:

* tavarakoriin on hankala saada tavaraa (jalkatuen kaari tulee eteen) vaikka on muuten aika tilava

* pehmeän kantokopan vahvikkeet pahvia (olettaisin että tuon hintaluokan (Saksasta n. 500 EUR) vaunuissa esim. taipuisaa muovia)

* meidän vaunuissa oli heti uutena vikaa kuomussa, myös jalkajarru meni rikki muutaman viikon käytön jälkeen (muoviosa katkesi)

* kangasosissa oli pieni viimeistelyvirhe jonka korjasin itse

ja ollaan oltu tyytyväisiä. Tuosta jarruasiasta mitä edellinen sanoi niin sehkän nyt riippuu ihan miten päin koppaa pidät ja kummassa päässä lapsi etenkin isompana enemmän painaa. Mutta jos liikut paljon julkisilla kulkuvälineillä/ kaupoissa niin kolmipyöräset on pidemmät ja leveämmät, meille tuli eteen heti matkisten osto kun en noilla tykänny käydä kaupoilla. Mut ulkoilussa etenkin sorateillä ja poluilla tosi hyvät. Ja kauniit:)Mutta jos nyt vaunuja ostaisin niin ehkä harkitsisin Teutonian nelipyöräisiä kääntyvällä työntöaisalla. Mutta hyvät ja huonot puolet kaikissa. Jos toiselle lapselle sitten saisi uudet..Sanna

Eilen katsoin liikkeessä Spiritiä ja se näytti tosi hyvältä. Kokemuksesta tiedän, että takarenkaaseen menevä jarru on parempi kuin eturenkaaseen. Etuosassa on paljon vähemmän painoa ja jarrutus siten tehottomampi.

En ole " törmännyt" noihin Hartaneihin mistä kysyit, mutta ainakin Skater S mallissa (2005) oli kuomu vain yksinkertaista kangasta (ei siis vuorta eikä mitään toppauksia kuomussa) ja mielestäni se ei oikein riitä suomen talvessa... Kaipasin enemmän toppauksia. Mutta makuasia kai tuokin... Siinä vaunukopallisessa mallissa mielestäni oli kuomussa vuori... Teutonioista (4-pyöräisistä) vain hyviä kokemuksia =)tätä samaa pähkäilen että kumpiin päätyisin.

Onko jarrujuttu sama vielä 2006 malleissa, tietääkö kukaan?

Toisaalta Teutonian ulkonäkö miellyttää, mutta hertanit tuntuivat tosi näppäriltä työntää...

Pyöränripustukset kaikki metallia, samoin runkonivelet, teleskooppiaisa ja kasattuna menee paljon pienempään tilaan kuin nuo kaksi. Käännettävä istuinosa ja jarru takapyöriin, ei " tökkäse" vauhdissa. Meillä nyt kuuden kuukauden loistavat käyttökokemukset.Suosittelen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat