Vierailija

tytön nimeksi?

Kommentit (21)

Tyttösi kyllä on myöhemmin äidilleen katkera, jos annat nimeksi Sesilia tai Sesilja, kun tuon nimen vakiintunut kirjoitusasu kerran on Cecilia. Lapsiparka joutuu aina tavaamaan nimeään ja siltikin ihmiset kirjoittavat sen väärin.Jos välttämättä haluat nuo C:t pois, niin mieluummin Sesilia.

Vierailija:

Lainaus:


Mutta ei missään nimessä Cecilia, kun kerran ollaan Suomessa ja suomalainenkin perinteinen vaihtoehto on tarjolla.
Täytyy muistaa kertoa kaikille Suomessa asuville ruotsinkielisille Cecilioille, että nimenmuutos olisi paikallaan.Tuo c-kammo alkaa saada koomisia piirteitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sesilja kun on se silja... Ei ole kivaa kuulla aina, että oletkos sinä se silja.Mutta ei missään nimessä Cecilia, kun kerran ollaan Suomessa ja suomalainenkin perinteinen vaihtoehto on tarjolla.

jos haluat nimen sesilia niin laita se c:llä. On kaikista typerintä kun joutuu aina sanomaan että sesilia s:llä...ja varmaan kirjoitetaan silti väärin!toinen nimi kuulostaa samalta mitä joku jo mainitsi:persilja

Yhden tutun lapsi on Sesilia, ja on jo vääntynyt Sisiliaksi, sisiliskoksi yms. Sesiljasta tulee persilja mieleen. Toivottavasti ajattelet lastasi etkä anna kumpaakaan nimeksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat