Vierailija

Kommentit (15)

suomi löytyy kun sen vaan valitsee, taidatte olla yksinkertaisia!

Mut itse laitteesta sen verran, että noin kolme vuotiaalle on ollut ihan mieluinen, hirveän paljon vanhemmalle en suosittelisi, eikä kolme vuotiaskaan kauan kerrallaan jaksa olla kiinnostunut, mut hyvä niin.

Tämän vuoksi sen dvd-kidsin mukana tulee monisivuinen koodiopas, josta pitää oikea toimintakoodi syöttää siihen dvd-kids -laitteeseen saadakseen sen toimimaan oikein oman dvd-laitteen kanssa. Kaikkiin dvd-laitteisiin ei kuitenkaan ole dvd-kidsillä tehty toimivaa " protokollaa" , joten toimintavaikeuksia mm. kielivalinnan suhteen on ollut.Vierailija:

Lainaus:


suomi löytyy kun sen vaan valitsee, taidatte olla yksinkertaisia!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli juuri kokous tästä aiheesta ja monet oli ehdottomasti sitä mieltä että ei pelejä. Neuvola pyrkii tästä lähtien kannustamaan " pelittömään nuoruuteen" . Lähiaikoina siitä on saatavissa varmasti tietoa.

Ihan yhtä valmista tavaraa ovat videot ja kirjatkin, ei niissä mielikuvitus sen paremmin kehity kuin pelatessakaan. Ehkä jopa päinvastoin, enemmän interaktiivisuuttahan nuo pelit saavat aikaan.Vähän kaikkea on minun mottoni!

pätevää tietoa ja kokemusta muualta. Neuvolassa kun ei ole " kaikkitietävää" henkilökuntaa.Jos teillä juuri oli siellä kokous, niin miksi et voi perustella kantaasi täällä? Luulisi että juuri sinulla on tiedon avaimet käsissäsi.Jaa se meidän kanssamme.

Sitten ostettiin neljäs, ja laite alkoi toimimaan.Sitä ennen lukemattomia soittoja helpdeskiin ja dvd-kids laitteen ohjelmapäivityksiä puhelimen kautta...Pelkkää rahantuhlausta koko laite, pelitkin ovat tylsiä ja yksinkertaisia jopa 2-vuotiaalle.

Siihen on niin monia syitä että miksi ei lasten pitäisi pelata vielä tuossa iässä etten jaksa edes luetella. Ystävällisesti vaan: Järki käteen!Tietokoneet voivat tulla elämään siinä vaiheessa kun niitä aletaan koulussa käsitellä. Siihen asti lapsen tulisi leikkiä tavallisia kotileikkejä ja ulkoilla paljon!

Meillä 4-vuotias käyttää melko hyvin tietokonetta, osaa syöttää oman salasanansa ja pelata eri pelejä. On oppinut kehittävien Alkupolku -pelien myötä kirjoittamaan useita sanoja sekä hiukan lukemaankin. Myös numerot ja laskeminen ovat käyneet tutuksi, samoin monet eri käsitteet ja loogista ajattelua vaativat asiat.En näe tietokoneen käyttöä (kohtuullisessa määrin) lainkaan vahingollisena.

Meillä poika sai dvdkidsin viime jouluna. Alun hankaluuksien jälkeen on ollut mieluinen. Nykyään unohtuu kaappiin viikkokausiksi mutta joskus annan pelata, kun esim. itse notkun netissä. Pelit oppii kyllä äkkiä ulkoa, mutta osa peleistä on ihan hyviä ja sanoisinpa jopa kehittävämpiä kuin apaattinen tv:n tuijottaminen! Pixelina- ja Babar-pelit olleet meillä pelatuimpia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat