Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olemme toteuttamassa parinvaihto fantasiamme hyvän ystäväpariskunnan kanssa uutenavuotena. Onko muilla vastaavia kokemuksia / fantasioita?

Kommentit (13)

Mutta totta on, että ystävyyssuhteen täytyy olla aivan omaa luokkaansa, että tuo toimii. Keskenään seksiä harrastaneet ihmiset tietävät jatkossakin toisistaan intiimejä puolia ja se näkyy käytöksessäkin, siihen kannattaa varautua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pitää olla kaikilla kunnossa.tuskimpa kannattaa jos tietää et kaverilla on 20-senttinen muna ja itellä 13-senttinen.tai se toinen muija on todella kaunis,itse semmonen tavallinen tallaaja.tautien takia vieraat vähän on arveluttavia,joku tuttu sen takia.

kyllä tutuista myös tietää yleensä mite mustasukkasia ne on.

yhteiseen seksielämään pitkäksi aikaa. Mutta riskit on suuret. Joku ottaa asian liian vakavasti, ihastuu, tulee mustasukkaiseksi tmv.... Riipuu hirveän paljon siitä minkälaiset suhteet teillä on aiemmin, miten kemiat ja huumorintajut pelaavat ja miten rehellisiä toisillenne olette. Suoraa puhetta ennen ja jälkeen ja kaikki vertailu sikseen (tosin ei mulle ole tullut mieleenkään vertailla).

Parinvaihtoa jonkin verran " harrastaneena" sanoisin että miettikää vielä kannattaako ystäväpariskunnan kanssa tähän lähteä.

Itse aikoinaan parinv. tuli puheeksi nimenomaan ystäväpariskunnan kanssa mutta onneksi (näin jälkeenpäin ajatellen) nainen ei sitten halunutkaan. Riski olisi ollut menettää hyvät kaverit jos kaikki ei olisikaan mennyt putkeen.

Nyt tätä ollaan harrastettu muiden " samanhenkisten" kanssa.

Muutama pari on ekan kokeilun jälkeen todennut ettei ollut heidän juttunsa. Kaikissa tapauksissa tämä on ollut nainen.

Mutta tämähän ei sovi kaikille. Ne tehkööt joille asia on ok!

Omakohtaista kokemusta ei ole, mutta sanoisin, että unohtakaa koko juttu! Fantasiana kuulostaa huomattavasti paremmalta, kuin kokemuksena ja seuraukset voivat olla todella pahat.

Älkää kokeilko varsinkaan ystävä pariskunnan kanssa vaan jonkun ihan vieraan, tuntemattoman kanssa joka muuten täyttää fantasianne... Muuten menetätte Hyvän Ystäväpariskunnan ja kaikki on siltä osin pilalla, ja jos ei heti niin tulevaisuudessa, palikat jakoon....Mutta ihminen on tyhmä... ei auta kun joku kertoo vaan sehän pitää kokeilla...No, omapa on soppanne...T: Mies

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat