Vierailija

Kuinka yleinen on yli vuoden vanhoilla lapsilla? Onko taudinkuva lievempi? Tosin vanhemmat kestävät sairauden paremmin kuin vastasyntyneet, mutta kuitenkin. Liikkeellä siis koko maassa? Ensi-oireet?

Siinäpä niitä olikin kysymyksiä:)

Kommentit (10)

Sai antibiootit keuhkokuumeeseen.Vauvallamme tauti alkoi nopeasti suoraan hengitysvaikeuksilla. Ei limaa, nuhaa, yskää, kuumetta. Heräsi yöllä siihen, että kuin pieni juna olisi yrittänyt jyskyttää eteenpäin pääsemättä -ääneen. Lähdettiin ja vauhdilla. Jouduttiin useaksi yöksi sairaalaan. Liisterintahmeaa limaa kerää nenään ja nieluun, käyty kotiutumisen jälkeen limaimuissa sairaalassa. Niin, ja lopulta todettiin vielä korvatulehdus molemmissa korvissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta hänellä on todella kova ja limainen yskä ja nuha ja kuumetta. Varsinaisia hengitysvaikeuksia ei ole, mutta lapsen hengityksestä kuulee kyllä, että limaa on paljon. Hän sai jo antibioottikuurin, kun lääkäri totesi keuhkoputkentulehduksen ja molemminpuolisen korvatulehduksen.

a.Paranemisia teille!Vierailija:

Lainaus:


Meillä tyttö on sairastanut vasta joulupäivästä, mutta tauti iski päälle tosi rajuna. Äidin sydän on syrjällään.
Olen vakuuttunut, että kysessä oli rs... Alkoi tytöllä (2v) kovana yskänäja rohisevana hengityksenä. Kuumetta oli 38 asteen molemmin puolin 5 päivää. Jälkitautina korvatulehdus, johon antibioottikuuri ja yskä jatkuu vieläkin.Pojalla (6kk) oireet samanlaiset pari päivää myöhemmin. Lääkäri totesi alkavan keuhkoputkentulehduksen, mutta vaikeahkon heikkovatsaisuuden / allergian vuoksi lasta hoidettiin vain yskänlääkkeellä ja päivittäin keuhkoja kuunnellen.Tauti näyttäisi nyt menevän lopultakin ohi kummallakin. Pelkäsin puolivuotiaan puolesta kovastikin, kun hengitys kuullosti pahalle, mutta on onneksi vahva poika!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat