Vierailija

Kommentit (5)

Lisäksi lukittaudumme saunaan, lauteita vasten saa meille sopivia asentoja. Kun ei paljon puhele, ei lapset edes huomaa että ollaan hetki pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä toinen 1v ja toinen 5v... usein pienempi on vielä sängyssään omassa huoneessaan ja isompi leikittää siellä häntä ja me siinä sitten paneskelemme peiton alla hiljaa ja nopeasti! =) yhden kerran olemme myös vessaa käyttäneet tähän tarkoitukseen...

ollaan monta kertaa vaan pyydetty muksut sohvalle katsomaan lastenohjelmia ja otettu tietoinen riski siitä, että hommat voi jäädä kesken. On se kuitenkin tosi kiihottavaa, kun pannaan peiton alla " muina miehinä" . Pari kertaa olen mennyt vessaan ja mies tullut pian perästä (huomaamatta). Ovi lukkoon ja pikapanot siellä. Ei nuo lapset (alle kouluikäisiä) ole koskaan touhuista kiinni saaneet... onneksi.

Eikun muumit pyörimään videolta ja naatittu oikein kunnollaa, tosin sillee hiljaa että ei herää epäilykset ( tunge vaikka villasukkaa suuhun jos meinaa päästä ylimääräisiä huokauksia )* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat