Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

mä en tajua miksi puhtaat/viikatut ja uudet vaatteet pitäisi pestä pesukoneessa?

Kommentit (24)

tieedätkö missä äitiyspakkauksen vaatteet tehdään...

ei ainakaan suomessa... ainakaan kaikkia...

no joo mä en pese uusia vaatteita eikä meidän lapselle ainakaan ikinä ole tullut mitään ihottumia tms... ei saa liikaa jynssätä ja puunata tai tulee kaikenlaisia tauteja ja allergioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saman sai mieheni kun olimme yökylässä, oli pakasta repästy ikealakana ja antibiottirasvalle joutui ukko. Että kyllä niistä ihan oikeasti moni saa vaikeita ihojuttuja ja kurjaa jos pieni vauva saa!

Kankaiden viimeistelyaineet äsryttävät ihoa. Toki pyykinpesuainekin on kemikaali ero on vain siinä että viimeistelyaineet eivät ole tarkoitettu pienen lapsen iholle ja pesuainejäämät ovat tutkitusti melko haitattomia.

Omanikin. Minusta ne haisevat uutena kamalalta. Ihan viimeistelyaineilta. En pystyisi laittamaan esim. uutta paitaa päälleni pesemättä. Housut ja sukat on ainoita mitkä voin laittaa " suoraan paketista" .

laittaa pienen vauvan päälle pesemättömiä vaatteita??!!

Jos itsellenikin ostan vaatteita, pesen ne ennen käyttöä.

Aivan taas nousee karvat pystyyn kun ajatteleekin, miten laiskoja jotkut ovat!

vaikka olenkin VÄTYS. Enkä pese omiakaan uusia vaatteita, en kirpparilta ostettuja (sen kyllä näkee/haistaa onko pestyjä vaatteita)Ja ajattele, ei ole kellään ihottumia, allergioita, ei mitään.(Mut kyllähän tää varmasti kostautuu, eikös vaan 6?)

Jos joku haluaa kulkea paskasissa kirppisvaatteissa niin ihan vapaasti! En voi vain muuta kuin pitää nenästä kiinni kun tämmöiseen törmää.. ; )

T.6

En tiedä oliko nyt niin tarpeen, mutta sellainen pesimisinto raskauden lopulla, että tuntui aivan välttämättömältä toimenpiteeltä. :D

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat