Vierailija

En ole raskaana (tiedän 100% varmasti) eikä johdu viinasta, lääkkeistä tms. Liittyy myös vatsan polttoa ja tuntuu, että röyhtäyttää koko ajan. Oireet pahenee bussissa ja muissa liikennevälineissä. Joskus pakko jäädä pois kun tuntuu, että oksennan heti. En ole kuitenkaan oksentanut, noussut vaan kurkkuun asti. En usko, että on vatsatautia kun jatkunut jo pari kuukautta.Mitä tämä on? Osaako kukaan auttaa?

Kommentit (5)

voisi hyvinkin olla paniikkihäiriötä, paniikkihäiriön oireina on monenlaisia fyysisiä oireita. Toisaalta saattaa hyvinkin olla refluksitautia, röyhtäily ja suuhun tuleva oksennus liittyvät siihen. Voi tietysti olla molempia sairauksia. Kannattaa ehkä käydä lääkärissä.

että sulla on närästystä (refluksitauti), joka aiheuttanut sen, että ruokatorven alaoa on " palanut" happamien nesteitten voimasta.

Nyt kuurina happosalpaajaa (esim ranimex) muutamien viikkojen ajan ta i pitempäänkin.

Mutta sinuna menisin lääkärille, saisit sieltä reseptin ja olisit kontrollissa, eli jos ei autakaan, ruvetaan etsimään muuta syytä. ja sitäpaitssi, kannattaa ottaa helicobakteeri pylori-testi ja hoitaa se pois alta, jos sulla on se.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat