Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ostaisin alennusmyynnistä talvipuvun ja kengät ensi vuotta varten. Tyttöni on nyt 1,5 vuotias. Kiitos vastauksista!

Kommentit (17)

meidän2v10kk ikäinen noin 95cm pituinen poika käyttää 92-kokoista haalaria. 98 oli hänelle ainakin aivan liian iso. Haalareissahan tuo kokomerkintä on usein ns. " aloitus" -koko, ei " siihen asti" -koko :) Älä osta liian isoa pukua!!Pojan kengän koko on 25. Jos tyttösi käyttää nyt 22 kokoista talvikenkää, on oikea koko luultavasti vuoden päästä 24. Noin kaksi kokoa se jalka kasvaa tässä vaiheessa vuoden aikana.

Haalari on 92 cm ja harmittaa, kun olin ostanut täksi talveksi 98 cm haalarin. Sitä tuskin tarvitsee, koska vanha haalari menee vielä tosi hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Piti laittaa jo kysymykseeni tytön nykyiset koot, eli käyttää 86 cm Reimatec-pukua ja kengät ovat kokoa 24. Pituus on nyt 85 cm ja paino 12,5 kg. Vaikea sanoa, olisiko se puku ensi vuonna 95 vai 98 cm, liian isoa en tosiaankaan viitsi ostaa, on tuo kulkeminen sopivallakin puvulla niin hankalaa :). Voisi kysyä vielä neuvolatädiltä niistä hänen käyristään ;).T. Alkuperäinen

On 88cm ja 11,5kg. Käyttää vaatekokoa 92cm, housuista menee vielä 86cm. Haalari on Reimatecin 92 cm ja on aika mukavan kokoinen hänelle.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat