Vierailija

Kertokaa nyt joku tietäväinen mihin malliin kannattaa satsata??

Onko jollain kokemuksia uudesta cd- mallista ja suosikki kb741- mallista???? Onko siitä sekottavasta aromakannesta hyötyä oikeasti?jelp mii im fish!

Kommentit (11)

Perusmalli on varmasti ok. Mutta itse ostaisin ehkä sen perusmallista seuraavan version. Mitä enemmän keittimessä on hienouksia, sen huonompi se saattaa kuitenkin olla...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuulostaa siltä että meidän tarpeisiin kb741 olisi se paras. siitä löytyy ehdoton tippalukko, sekotuskansi,suodatinboksi ja se aroma juttu. perusmalli k741 olis hyvä mutta puuttuu tippalukko..

juhlamalli kb40 menisi kans mutta on pienempi, 8:lle kupille ja missään ei kerrota onko siinä tippalukkoa.

se cd- desing malli taitanee olla vain rahastusta..siinä on kalkkiutumisesta ilmaiseva merkkivalo, mutta eiköhän jokainen tajua putsata keittimen silloin tällöin.. muuta eroa ei lienee jos ei lasketa ulkonäköä.

tämä meni jo kait omituiseksi itekseen höpinäksi, mutta KIITOS SUURI kommenteista :)t. ap

Siis sen, joka keittää 8 vai oliko se peräti vain 6 kupillista. Sehän on köyhiksille tehty malli kahvinkeitinten kuninkaasta. Meillä ei ole Moccamasteria, mutta ostin sellaisen (juuri tämän suosikkimallin K7jotain) joululahjaksi meidän äidille. Ainakin kahvi on todella KUUMAA, maidon käyttäjienkään ei tarvitse litkiä haaleaa litkua. Ja kahvista tulee hyvää, maku pysyy tasapainossa oikeasta lämpötilasta huolimatta, eli kahvi ei pala vaikka hetken seisoisikin pannussa levyllä. Niin, ja tämä perusmallihan keittää 10 kupillista ihan niin kuin muutkin kahvinkeittimet.

Vierailija:

Lainaus:


Hyvä keitin, paras suodatinkahvinkeittimistä. Voin suositella.t. tyytyväinen käyttäjä, sekä kotona että mökillä :)
parempaa kahvia kuin vanhallakaan keittimellä. Rahaa vaan meni paljon, mutta toivottavasti kestää sitten. Ja aika pienen määrän saa kahvia keitettyä sillä tai no.. eihän se hattaa silloin kun ei ole vieraita. Mutta jouluna ja synttäreillä kun enemmän kahvinjuojia niin riittää muutama kuppu kahvia. toista se oli edellisessä philipsin cafe aromassa, jossa täydestä pannussa oli enemmän juotavaa

Moccamaster on todella nopea, joten eipä sitä tippalukkoa tarvita. Lisäksi kahvista tulee parempaa, kun antaa valua loppuun asti. Veden ja kahvin suhde pysyy silloin oikeana. Jos ryystää sen ekaksi valuneen, sehän on vahvempaa kuin loppu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat