Vierailija

Pitääkö toimitusaika yms..

Kommentit (16)

Meillä on pitkäaikaista kokemusta on erilaisista ongelmista, joita ei voinut etukäteen edes kuvitella kauppaa tehdessä. Kaiken huippu on, että Elega rokottaa röyhkeästi asiakasta omista munauksistaan, vaikka firma itse vastaa mittauksista, tuotteista, toimitusaikataulusta ja asennuksen laadusta. Erikoista asiakaspalvelua. Emme voi suositella.

Meillä kans oli ongelmia mittatilaustyönä tehtyjen väliovien kanssa...

Mutta oliko Elegan vai suunnittelijan mokaa... toinen syytti toistaan...

Emme päässeet puhaltamaan yhteen hiileen ja kun pyysin yhteydenottoa, ei otettu yhteyttä... Odotan edelleen yhteydenottoa- kohta vuosi takana :(

Muuten keittiömme Elegalta on kaunis ja saimme juuri sitä mitä halusimme, mielikuvitusta sai käyttää. Ei tarvinnut tyytyä minkäänlaiseen pakettiin :)

Halpa oli, paitsi ne munatut väliovet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lifi

Toimitusaikataulu ei pidä eikä Elegan edustajat pidä lupauksiaan! Toimitusviiveistä ei oteta yhteyttä eikä saa esim uutta aikataulua tietoon, edustajat eivät välitä ottaa yhteyttä. Sopimusehdot ovat myös asiakkaalle kohtuuttomat: esim. että voit jättää maksamatta eräpäivänä vain toimituksesta puuttuvan elementin! Jos ovi jää puuttumaan, Elegan ei kannata lähettää 50 €:n miestä laittamaan puuttuvaa osaa 40 €:n ovea jälkikäteen.

Mervi

Elegaan on vaikea saada yhteyttä vastuuhenkilöihin ja jos heidät saa kiinni, niin lupaavat soittaa takaisin, mutta eivät koskaan tee niin. Itselleni kävi niin, että eivät hoitaneet hommaa loppuun ja jouduin tappioita rajatakseni palkkaamaan toisen firman vaikka olin jo Elegalle maksanut hommasta. En suosittele tätä firmaa.

asiakas

Edustustapahtuma moukkamaista omanedun tavoittelua ja asiakkaan höynäyttämistä. Asenuksessa viivästymistä . Epäselvyyksiä siitä mitä on sovittu. Mainetta on, mutta etumerkistä puuttuu pystyviiva.

Vierailija

Meillä ainakin oli hyvä kokemus Elegan keittiöremontista. Alku suunnittelun ja mittausten kanssa sujuvaa, asennuksessa hieman viivettä kun työtasoihin oli tullut kuljetuksessa (ei Elegan vika) vaurioita ja odotettiin uudet työtasot. Mutta kaikenkaikkiaan vain positiivinen kokemus ja ehdottomasti suosittelen Elegaa.

Ovetvaanpäivässä

En suosittele , puuttuu kokonaisvastuu urakasta ja että ei toimi aikataulut siten että kaikki olisi valmista parissa päivässä.
Ylimääräisiä kustannuksia mm sähkötöistä vaikka sopimuksessa oli kolonaishinta. Elega oli noin 2000-2500 € kalliimpi kuin muut vastaavat .Aikataulu ei pitänyt. Työ jäi kesken kun lähdettiin viikonlopun viettoon.. Sovittu asennuspäivä ei pitänyt vaan sitä siirrettiin. Toimii ehkä maaseudulla mistä ovat kotoisin mutta ei pääkaupungissa.

Vierailija

En Suosittele Elega kenellekään! Erittäin epäluotettava Firma. Vaikka 2000-2500€ Kallimpää kuin muut tunnettuja Firmaa!.
Meille tehty ennen Joulua 2018 Keittiöremontitiä, 3 päivässä, mutta ainakin 7 väärin asennusta.mm. Yläkaapit ilman vetimiä, mutta ei pysty avamaan ovet!
Ovessa ei ole yhtään reunaa eikä ura runkossa, joka pystyt avamaan oveja, ei pysty avamaan. Lisäksi Allaskaappi ei pysty avamaan normaalisti eikä pysty laittamaan kiinni, vain aikuisten työntämällä vasta menee kiinni, mutta pysyy vinossa! n. 14 v. ei pysty suljemaan allaskaapin!!
Luvattu UPEA UUSI Mekaanisen systeemi, mutta mekaanisen toiminta ei toimi monessa paikassa!!
Sokkelit vinossa, ym ym väärin asennuksia!!

Asentaja ei ole Ammattilainen, ( Kodinkoneen asentaja) asentaa! Kaikki lupaukset ei ole paikansa!!
Heti asennuksen jälkeen otetty kymmeniä s-postilla yhteyttä, satoja tekstiviestillä ja runsaasti soittamalla EI MITÄÄN VASTAUSTA!
KAIKKIEN LISÄKSI KOROTON LUOTTA HANKITTU
10 000€ MUTTA VELOITETTU MUN LUOTEESTA KAKSI KERTAA KERTAA MAKSUA 13.12.18 JA 22.12.18! ELI ELEGA HAKENEET KAKSI KERTAA MAKSUA, ELI
2 X 10 000€! JOS ON VAHINKO VARMAASTI HUOMAA 19 PÖIVÄN PÄÄSTÄ!!

Eivät arvostele asiakasta ollenkaan! Kun uhkasin RIITTALAUTAKUNTAA, LUPAAVAT MUTTA VALEHTTELEVT!!

VAROKAA! JOS ITSE JOUDUTTE ASENTAMAAN, MUTTA ÄLÄKÄÄ OTTAA TÄMÄ EPÄLUOTETTAVA FIRMA!
EN SUOSITTELEE OLLENKAAN KENELLEKÄÄN.

Nettikirjoituksia seuraava

Ompa outoa kirjoittelua, sillä meidän tutut tilasivat Elegalta keittiön ovet, tasot jne. Toimituksesta ja se sennuksesta ovat olleet kiitollisia ja tyytyväisiä sekä lopputulos on kaunista katsottavaa! En epäile etteikö noin isossa virmassa tulisi munauksia myös, mutta eikös nää oo tehny tätä hommaa jo kymmeniä vuosia? Jos jokaista asiakasta (niinku netti antaa ymmärtää) aina kusettaa, niin eiköhä se toiminta olis loppunu jo aika päivää sitte?? Jos löytää Suomi24:lta, Vauva ja meidänperhe yms valitussivuilta YHDENKIN virman jota ei haukuta ni sitte on kyseessä eilen perustettu yritys. 

Herätkää (internet)medialukutaitoon 2019 luvulla hyvät ihmiset....

Yrittäjä

Mihin tämä väite perustuu? On kyllä aika rankkaa yleistämistä vailla faktoja. Asia on ihan päinvastoin. Millä perusteella saan hoidettua yhden miehen "mies ja peräkärry" - toiminimen kantamaan vastuuta verrattuna isoon "miljoona" firmaan? Rakennusala on erityisen herkkä ala virheille, itse en koskaan luottaisi jonkun peräkylän timpurin käsiin tuhansia euroja maksavia urakoita. Sitte ku se vahinko sattuu niin pienyritykset ovat täysin vastaantulijan asemassa kun rahaa ja aikaa kun ei vaan ole. Jokainen, joka on ollut päivänkin pk-yrittäjän kengissä tietää että se on pienestä kiinni kaatuuko vai seisooko sun lafka silloin ku paska räpsähtää tuulettimeen.

Mutta aina sitä luulla voi vaikka mitä, mutta totuus on valitettavasti toinen silloin ku tosi paikka on kyseessä.

Vierailija

Marraskuussa 2018 meillä kävi kotona Elegantti edustaja. Myuntipuheet oli varsin harhaanjohtavia, esittely pitkää ja hidasta ja varmaan heillä ajatuksena asiakkaan uuvuttaminen. Todellisuus hinnassa ja toimitusajassa ihan muuta kuin "parilla tonnilla uusi keittiö päivässä"- alustus, kun aikaa kotikäynnille sovittiin. Meidän perheessä firma kulkee nykyään nimellä huijarifirma, ja en todellakaan voi suositella! Kauppoja ei luonnollisesti syntynyt. Myyntityö oli asiallista siihen asti, kun kävi ilmi alkupuheiden harhaanjohtajuus ja se, että emme siltä istumalta allekirjoittanut kauppaa. Kamalaa toimintaa. Pysykää kaukana.

Ireene

Todella kalliit keittiön ovet ja laminaattitasot näiden hinnalla olisi saanut kokonaan
uudet keittiön kaapistot.
En voi todellakaan suositella.

Eliisa

Ihan ihmeellisiä juttuja on teille tapahtunut! Minä teetin 10 vuotta sitten uudet keittiön ovet (oli tosi ekologinen ratkaisu olla repimättä kaapistoja ja uusia vain ovet) ja liukuovia vanhojen tilalle. Elega hoiti mittaukset ja asennukset juuri sovitusti. Hinta oli hyvä. Siksi etsin tietoja tästä firmasta nyt, kun olen muuttanut ja tarvitsen taas liukuovet. Eipä olisi firma pystyssä, jos nuo huonot kokemukset olisivat ainoa totuus. Minä olen suositellut Elegaa niin monelle, että pieni palkkiokin kelpaisi...

Vierailija

Aivan samanlaista huonoa kokemusta elegasta eli ylihintainen, mitat ei täsmää ja firmasta ei vastata tai tulla sovittuna ajankohtana korjaamaan virheitänsä. Älkää ihmeessä sekaantuko kyseiseen koijarifirmaan!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat