Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tänään mitattu 106.6cm / 22.1kg (hattua en muista) Kengänkoko 30.Olis kiva tietää jatkuuko tää kova kasvu aikuiseksi saakka, kun 2 m ei taida riittää aikuisena.Kommentit (12)

poika 3v neuvolas syksyllä 94cm ja 11,8kg. Aina ollut hoikka, mitat on ollu tasaset omalla käyrällä. Just ostin talvikengät, nro 27 nii mahtuu hyvin villasukka. Nyt on tainnut kyllä jo kasvaa syksystä melkosesti kun 98cm housut nippanappa punteista, vyötäröltä menis vaik kaks kertaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Tänään mitattu 106.6cm / 22.1kg (hattua en muista) Kengänkoko 30.Olis kiva tietää jatkuuko tää kova kasvu aikuiseksi saakka, kun 2 m ei taida riittää aikuisena.
Huh, miten iso poika sulla=/ Jalkakin mieletön.

Sopiva (ei väljä) kenkä nyt 32 :)Viimekesänä kun kolme tuli täyteen, oli 30-31 kengästä riippuen. Pituutta löytyi tuolloin kesällä 110cm, nyt ei olla mitattu. Kiloja parikymmentä. 2-vuotiaana oli 98cm pitkä ja synnäriltä kun lähdettiin, saatiin 55cm. Ollaan käyty TH:n lähettämänä pituustutkimuksessa, mutta silloin erikoislääkäri totesi olevan normaalia hajontaa. Olen itse 177cm pitkä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat