Seuraa 

Meillä tyttö nyt 6,5 kk ja pinnasängyn pohja edelleen korkeimmassa asennossa. Nyt tyttö osaa jo mennä konttausasentoon (polvien varaan), mutta ei vielä liiku. Pitäisikö pohjaa laskea? Milloin olette laskeneet pohjaa? Meidän pinnasängyssä saa pohjan kolmelle eri korkeudelle.

Kommentit (4)

kannaattaa jo laskea jos konttausasentoon käy. Meillä vasta ryömitään mutta silti pohja on ihan alhaalla, kehitys on nopeaa noilla lapsosilla :) Ikää neidillä 9.5 kk ja pohja on ollut ihan alhaalla kolmisen kuukautta.

Minä en tyhmyyksissäni tajunnut varoa sänkyä, vaan laitoin pojan nukkumaan niin kuin normaalistikin päivänä jolloin hän oli oppinut ponnistamaan jalkansa kyykkyasennosta suoraksi. Yli mentiin että kolina kävi! Onneksi lapselle ei käynyt mitään, säikähdin mielettömästi. Mutta siis, ei kannata aikailla, kun vauvojen taidot kehittyy niin nopeaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli kiitoksia vastauksista minunkin puolestani. Meillä poika 5,5 kk ryömii hieman ja kääntyy mahalta selälleen, eli hirveästi ei vielä liiku, mutta aloin juuri eilen pohtia pitäisikö pinnasängyn pohjaa laskea jo varmuuden vuoksi alemmas. Taidanpa tehdä sen jo heti huomenna.


Huonolla tuurilla käy tosi pahasti, jos vauva tippuu laidan yli lattialle. Meidän pinnasängyssä on kolme korkeutta, ja alimmaisessa tasossa on ollut kolmisen kuukautta. Vastasyntyneenä pohja oli ylimmässä tasossa. Sitten kun tyttö alkoi kääntyilemään ja pyörimään, laskimme pohjan keskitasoon. Ja konttausasennon löydyttyä laskimme pohjan alimpaan tasoon.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat