Vierailija

Kommentit (35)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja olettaakseni tässä ketjussa haetaan nyt sellaista nokka pystyssä-asennetta tyyliin " mä sitten säälin kaikkia jotka ei oo niinkuin mä ja mun mies" .no, oikeesti mä säälin yksinäisiä vanhuksia.

jotka ovat kateellisia, panettelijoita, suvaitsemattomia, itsekkäitä, ylpeitä, itsekeskeisiä, ilkeitä ihmisiä ja myrkyttävät täälä AV:lla ja muualla ilmapiiriä minne menevätkään.Ihmisiä jotka esim. työelämässä kulkevat kyynärpää- tekniikalla eteenpäin.Ihmisiä jotka valittavat ja valittavat, mutta sisimmissään eivät halua nähdä vaivaa muutokseen. Tosiasiassa sellaiset ihmiset pelkäävät elämää, enkä voi kuin sääliä heitä.Säälin myös miehiä, jotka eivät osaa ottaa vastuuta, vaan esim. pettävät patologisesti puolisoitaan, eivätkä auta kotitöissä tai lastenhoidossa. Mahtaa sellaisten miesten sisäinen maailma olla aika tyhjä kun eivät osaa arvostaa esim. omaa perhettään ja sen arvoa.

elintason perässä juoksemiseksi ja kotiäidit nimenomaan on näitä jotka nimittelevät ja jos et käy töissä niin olet luuseri. Mitä helvettiä tässä pitäis enää tehdä että mammoille kelpais?????

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat