Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Epäilen, että tytöllä on rs-virus, ainakin hyvin samantapaiset oireet. Sairaslapsi.com sanoo, että lääkäriin jos hengitys alkaa vinkua ja minä en nyt oikein tiedä miten se pitäisi tulkita. Tyttö yskii paljon ja hengitys on välillä rohisevaa, mutta kuitenkin lapsi on selvästi jo parantumaan päin, kuumettakaan ei ole tänään ollut ja on jo jaksanut leikkiäkin.Kertokaa kokemuksianne te, joilla lapset ovat sairastaneet... Meille tämä on ensimmäinen isompi tauti ja olen vähän pihalla.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

RS-virus on yksi monista flunssaa aiheuttavista viruksista, pelkästään viruksen toteaminen esim isommalla lapsella johda mihinkään toimenpiteisiin. Liman eritys tässä taudissa on tavallista runsaampaa ja aiheuttaa hengitysvaikeuksia pienillä lapsilla.

Hengitys rohisee kun on räkätauti, ja se on ihan normaalia. Jos taas hengitys vaikuttaa työläältä ja raskaalta, lapsi hengittää sieraimet levällään tai suu auki, kylkivälit painuvat kuopalle tai uloshengitys VINKUU, kannattaa käydä näyttäytymässä lääkärillä. Ei se RS-virus mikään peikko ole, kaikki me sen olemme sairastaneet moneen kertaan.

Se on rankka tauti, tiedän, molemmat muksut tänä syksynä sairastaneet sen ihan sairaalassa asti. Ja nyt taaaas joku samantyyppinen tauti päällä... Sairaalakeikkaa odotellessa :(

osaa auttaa,sori!

Mut minäkin mietin vähän samaa,eli kun puhutaan alle puoli vuotiaille RS.n olevan vaarallinen,niin mitenhän 1 vuoyias siitä selviää?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat