Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitä mieltä olette siitä, että etä sanelee tarkasti ehdot, koska voi lasta tavata. Käytännössä niin, että tavata ei voi, mikäli ko. viikonlopun aikaan on vappu, juhannus, uusivuosi, synttärit, kaverin synttärit, hyvät bileet, festarit tai jonkun bändin keikka tms. Onko kellään näin? Suostutteko kaikkiin vaatimuksiin?

Kommentit (7)

tehty tarkkakin tapaamissopimus. Sopimus velvoittaa lähivanhempaa luovuttamaan lapsi sopimuksen mukaan ja etää palauttamaan viimeistään sopimuksessa mainittuna aikana, mutta se ei velvoita ottamaan lasta esim. juhannuksena, vappuna, tms.

En minäkään haluaisi moiseen suostua, mutta pakkohan se on. Ei lapsillekaan ole hyväksi, jos väkisellä joutuu heitä tyrkyttämään etälle.

tulee väistämättä semmosia päiviä eteen ettei voikkaan ottaa, ja silloin pitää sopia tapaaminen muuten. Mutta jos toinen järjestelmällisesti peruuttaa tai väistää juhlapäivinä, niin sinun pitää ryhtyä kovistelemaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jouluaaton viettää äitinsä kanssa.

Mutta voivat ihan hyvin sopia niinkin että lapsi tulee toisella kertaa jos on meillä vaikka jotkut pippalot tiedossa tai yleensäkkin jotain menoa...

Tai vastaavasti jos äidillä on jotain niin lapsi on meillä ihan oikeestaan miten sattuu... mutta kuitenkin vähintään jokatoinen viikonloppu.

Vierailija:

Lainaus:

Mutta jos toinen järjestelmällisesti peruuttaa tai väistää juhlapäivinä, niin sinun pitää ryhtyä kovistelemaan...
Meillä on tapeltu näiden tapaamisasioiden kanssa jo 5 vuotta. Ensin etä tapasi lasta vuoden verran säännöllisesti, lukuun ottamatta juuri noita mainitsemiani " tärkeitä menoja" . Sitten on ollut 4 vuoden tauko jona etä ei ole juurikaan lasta tavannut ja nyt on yritetty taas saada tapaamiset toimimaan, ja taas etä yrittää sanella tarkat ehdot.Ongelma on, että minä en voi suunnitella oikein mitään etukäteen noiksi " vapaiksi" viikonlopuiksi, kun ei koskaan tiedä mitä etä keksii, se saattaa perua ihan yhtäkkiä tapaamisen kun pitääkin lähteä kaljalle. :(

mihinkään tuollaiseen. teen selväksi, että tapaamiset joka toinen viikonloppu, jos ei sovi, ei näe sitten lastaan sinä viikonloppuna. vien lapsen puoliväliin matkaa ja tulen puoliväliin matkaa hakemaan. älä anna pompottaa. ei ole sun homma yrittää järjestää elämääs sen mukaan vaan toisinpäin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat