Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten teillä on raha-asiat mennyt ja milloin kannattaa hoitovapaa " lopettaa" että saa parhaamman rahallisen hyödyn? Esim. hoitovapaa loppuu päivää ennen kun ä-loma alkaa?

Jos joku on helsingin kaupungilla töissä ja tietää asiasta niin olisin kiitollinen.

Kommentit (5)

En ole Helsingin kaupungilla töissä, mutta voiko tuossa mitenkään hyötyä. Jos lopetat hoitovapaan paljon ennen äitiyslomaa, sittenhän pitäis mennä töihin.

hoitovapaa loppuu tällä hetkellä 30.4 ja uusi ä.loma alkaisi 3.6.

Olen tammikussa menossa sopimaan pomon kanssa jatkosta ja ajattelin että varmaan on fiksua lopettaa hoitovapaa 2.6 ettei ainakaan mene päällekkäin ä-loman kanssa.

ajattelin täältä kysellä kun kiinnostaa ja palkanlaskennan tätiä en saanut kiinni.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Että saa siitä äitiyspäivärahakauden alkuajasta sen koko palkan. Ongelma on usein että jos olet hakenut virkavapautta hoitovapaata varten liian pitkäksi ajaksi kerralla, ei työnantaja tietenkään halua keskeyttää sitä ja maksaa uudestaan 3 kuukauden palkkaa uudesta äitiyslomasta. Sitä hoitovapaata ei voi ilman erityissyitä keskeyttää yksipuolisesti ja uusi raskaus ei ole erityissyy.Ja äitiysvapaata on haettava viimeistään kaksikuukautta ennen vapaan aloitusta.En ole kyllä Helsingin kaupungilla töissä.

mietin että onko siinä joku raja että saa sen palkallisen ä-loman. Voiko siinä jäädä sitten lomalle ennen ä-lomaa, siis kesälomalle, vai miten asia toimii?

ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat