Seuraa 

Liikkeessä kuin liikkeessä tuntuvat koot loppuvan 134 cm haalareissa, mutta tarve olisi 146 cm haalarit pojalle. Haalareita löytyy joko sitä pienemmille tai sitten aikuisten kokoja mutta mistä löytyisi noita välikokoja ja järkihintaan vieläpä (mielellään max 50 ¿ mutta tästä lienee pakko joustaa)? Ja kaiken lisäksi väri saisi olla jotain muuta kuin likaisen ruskea.Haalarit ovat ehdottomat pihalla riehuessa, hiihtäessä yms ....

Kommentit (5)

Täytyy jatkaa etsintää. Travallea tosin en osta, koska niissä hinta-laatusuhde ei ole oikein kohdallaan (eivät kestä poikien käyttöä).Tällä hetkellä meillä on Lassien 140 cm haalarit, mutta ne uhkaavat jäädä pieneksi, joten isommat on pakko löytää. Haalarit ovat todella kätevät pihalla ja kouluunkin ne välillä kelpuutetaan ....

Jos löydät jostain tuollaisia 146 cm poikien haalareita niin vinkkaatko mulle! Itsekin sellaisia haen mutta ei niitä ihan helposti tunnu löytyvän. Ja mieluusti sais olla mahd. iso ale% ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

JJ:ssä hinta oli 60-70 ¿ ja väri kai maitokaakao tms, kuten täältä olen lukenut. Mutta se väri, tiedän ettei meidän poika suostu sitä päälleen pukemaan...Etsintä siis jatkuu heti seuraavan tilaisuuden tullen, vaikka kaupoissa tuntuu olevan vain kaksiosaisia tarjolla tässä koossa.

näkyi olevan paljonkin isoja haalareita. Ainakin kokoon 140 cm oli Travallen haalareita. Jotain muutakin merkkiä oli, en muista mitä, mutta siinä merkissä saattoi olla isompaakin.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat