Seuraa 

Vauva 5 vk, vaippaa käytetty pakettia, jossa harso, kaksi kaksinkertaista froteepötköä, fleese, riisipaperi ja hahtuvat tai vekkulin kuoret (ilmeisesti aika vanhat, pelkkä muovikuori). Tunnin verran kestää, sitten alkaa vaatteet kastua. Ja kaikki sisäosat ovat todella läpimärät. Onko lapsi vain kova pissaamaan, vai mistä kyse?

Lisäksi paketti on tietysti valtava, jalat ei oikein edes liiku, ei kiva. Vekkuleilla paketti sen verran pienempi, että jalat liikkuu, mutta nekin päästää läpi.Mitä kokeilisin seuraavaksi, kun kestoja olisi kiva kuitenkin käyttää, nyt ei voi ajatellakaan laittavansa yöksi kestoa, mutta edes päivisin jos jotain voisi pitää, ei suoraan sanottuna kauheasti energiaa vaihtaa tunnin välein...

Kommentit (5)

ja siitä ei tullut yhtään mitään, kun oli heti aivan läpimärkä. Ja villikset on kyllä tosi paljon huopuneet, ettei sen luulisi siitäkään johtuvan.Taitoksena käytetty kolmiota, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa olla jo liian pieni.Ihan hyvin paketti tuntuu pysyvän koossa, kosteus tulee läpi haaroista, ei siis reunoista, ja kaikki sisälmykset on vaan aina niin märkiä, että niistä tippuu vettä (tai siis pissaa), siihen nähden kuori kyllä pitää hyvin...Mutta kiitos linkkivinkistä, käyn sieltä katselemassa, ja jatkan kokeilemista!

Kannattaa kysyä myös www.kestovaippainfo.fi keskustelu... saa paljon hyviä vinkkejä... Jos kok imut on märkiä, kannattaa hankkia kokeeksi vaikka hamppua (imee 1,5 kertaa enemmän kuin puuvilla) tai bambua (muitaakseni 4,5 kertraa tehokkaampaa). Ethän käytä huuhteluainetta? Fleesen kanssa ei tarvita kuivaliinaa, kun on kuivapintainen... Suosittelen kestovaippainfoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuulostaa nimittäin aika tuhdilta tuo teidän vaippapakettinne. Voisit kokeilla vähän ohentaa sitä. Jäträ ainakin se toinen froteepötkö kokeeksi pois. Miten puet harson? Kannattaa kokeilla, mikä taitos sopisi teidän lapsellenne parhaiten. Origami oli hyvä meidän pojalle, hänen ollessa pieni. Harson täytyy tällöin olla NAPAKASTI reisien ympärillä. Tämä onnistuu mielestäni parhaiten taittamalla niihin takimmaisiin, pitkiin siivekkeisiin, kunnon laskokset. Sitten harso näpsyllä kiinni tai päälle riitävän napakat pikkuhousut. Minä sain harson toimimaan meidän rimppakintulla aikanaan parhaiten pikkuhousujen kanssa. Kun pojan reisiin tuli vähän pyöreyttä, alkoi näpsy toimia hyvin. Lisää vinkkejä löydät http://www.kestovaippainfo.fi/

teillä on käytössä? jos esim.äitiyspakkauksen tai pikkupian vaippaharsoja voin kokemuksesta kertoa et ne ei sovi vaipoiksi (ei siis pidä mitään)..

meillä ainakin vaippavaiheessa pärjättiin hyvin kolmiotaitoksella pelkällä harsolla (ruskovilla) ja riisipaperilla 3 kk:n vanhaksi ja sitten lisäksi froteinen lisäimuosa joita tein vanhoista pyyhkeistä.ja päällä villahousut.piti ihan hyvin sellasen 3-4 tunnin vaihtovälin..oli tosin sitten märkä, mut läpi ei tullut..nyt ei enää oo vaipat lainkaan käytössä (poikakin jo 1 v 10 kk ja huhtikuussa vasta uusi sinappikone tilauksessa)..

lämpimästi voin suositella noita ruskovillan harsoja sekä kaikkia villahousuja (bumbyt ja ruskovillat esim.)..

ne jotkut vanhat muovikuoret joita olin saanut oli mun mielestä aika huonoja ja hiostavan oloisia..

toivottavasti saat paketin toimimaan..

Meillä Ruskovillan harsoja käytetään vieläkin pötkötaitoksella, Bumbyn kuorien kanssa kotona, ilman lisäimuja. Poika on jo 8 1/2 kk ikäinen ja imukyky riittää kotikäyttöön loistavasti. Kannattaa tosiaan hankkia kunnon vaippaharsoja. Äitiyspakkausharsot sopivat kyllä vaippahäyttöön, esim. täyttövaipan tai nauhavaipan sisään, mutta eivät pelkästään riitä kuin ehkä pikkupissaiselle vastasyntyneelle. Meidän pojalla riittivät juuri ja juuri ensimäiset kaksi viikkoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat