Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Ostinpa tyhmyyttäni täältä myydään- palstalta Reimatec+- välikausihaalarit. Piti olla ehjät, ei edes karheumaa, mutta mutta...niinpä vaan oli 1cm reikä lahkeen sisäsaumassa. Eipä ole silloin teippauksista tai kosteussuojauksista hyötyä. Onneksi myyjä suostui reiluun hinnan alennukseen, mutta mitä tällaiselle haalarille voi ja kannattaa tehdä? Onko mistään paikoista apua, vai pitäiskö ommella sauma uudelleen? HELP!!!

Kommentit (2)

Mielestäni homma hoituu helposti: marssit lähinpään asialliseen kangaskauppaan jossa myydään ompelutarvikkeita. Stockmann Hesassa on parhaiten varustettu, siellä kangasosastolla on joka väriä Nylonpaikkoja, sellainen 12x20 cm pala nylonia jossa on jo liimakin mukana takapuolella. Pala maksaa vajaa 3 e ja sillä paikkaat (leikkaat vain saksilla sopivat palan, posta taustapaperi ja länttäät kiinni, älyttömän helppoa kuin tarroja liimaisi, tosin liima ottaa heti kiinni joten mieti valmiiksi miten laitat, irrottaminen jättää jäljet). Lisäksi samalla palalla paikkaat sekä haalarin että vielä jää kuriksiinkin tai hanskoihin paikka-aineet jos tarvitaan.

Ainakin S.O.O-merkkiset paikat ovat olleet loistavia, kestävät saman pesun kuin haalarikin ja ovat täysin vesitiiviitä. Coats-merrkinen käy myös, mutta paikasta tulee hieman jäykempi.

Fabrisson nettikauppakin myy näitä SOO-paikkoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat