Seuraa 

Herätessä tulee myös, mutta sitä tulee noin puolen tunnin, tunnin ajan pienissä erissä. Ei voi puolta tuntia kuitenkaan roikottaa vessanpytyn päällä...Ja miten homma kannattaisi ylipäätään aloittaa, yrittää vain käydä pöntöllä vai? Ja miten, kun huomaa, että kakkaa alkaa tulla, niin sehän on jo ehtinyt loppua, kun vaatteet ja vaipan saa riisuttua ja ehtii vessaan. Ajattelin, että kakan metsästyksellä olisi kuitenkin helpompi aloittaa kuin pissan...Niin ja vauva nyt 5 vk..

Kommentit (2)


Herätessä tulee myös, mutta sitä tulee noin puolen tunnin, tunnin ajan pienissä erissä. Ei voi puolta tuntia kuitenkaan roikottaa vessanpytyn päällä...No ei puoltatuntia, mutta kannattaa käydä vessassa heti kun on herännyt. Meillä aamuisin poika käy pissalla 4 kertaa ekan tunnin aikana ja sitten n.tunnin välein.Ja miten homma kannattaisi ylipäätään aloittaa, yrittää vain käydä pöntöllä vai?

Kannattaa aloittaa käymällä esim lavuaarin päällä, siinä on mukavampi asento aikuisella, kuin pöntön päällä. Myös ääntely (esim.pisspisspiss) aina kun pissaa tulee on tärkeää, vauva oppii yhdistämään äänen ja pissaamisen nopeasti niin, että aina kun menettee lavuaarille ja sanot tuon pisspiss, niin sitten vauva rentouttaa lihaksensa.Ja miten, kun huomaa, että kakkaa alkaa tulla, niin sehän on jo ehtinyt loppua, kun vaatteet ja vaipan saa riisuttua ja ehtii vessaan. Ajattelin, että kakan metsästyksellä olisi kuitenkin helpompi aloittaa kuin pissan...Alkuun kakkailut on tosiaan aika nopeita, mutta melko nopeasti se prosessi hidastuu ja jos käytät kotona vain puolipotkareita, niin ei oo sitä riisuttavaa niin paljoa.Onnea matkaan, pian se alkaa sujua! Juttulinkkejä on muunmuassa sivulla http://personal.inet.fi/yhdistys/kestoliinailijat

vauvalle voi ottaa myös kulhon tms. ja käyttää sitä pöntön/lavuaarin sijaan. Vaikka siinä onkin sitten pesemisen riesa, on kuitenkin helpompi olla luonnollisessa asennossa kulho ja lapsi sylissä jos tietää että edessä on pitkä odotus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat